Kvalitetskrav til flensforbindelse

Flensvalget må oppfylle designkravene.Når designen ikke krever, bør den være i samsvar med systemet med høyt arbeidstrykk, høy arbeidstemperatur, arbeidsmedium,flensmaterialkvalitet og andre faktorer omfattende utvalg av passende form og spesifikasjoner av flensen.
Flensmå inspiseres før installasjon, overflaten skal være glatt, det skal ikke være sandhull, sprekker, flekker, grader og andre defekter som reduserer styrken til flensen, og det skal ikke være gjennomtrengende riper og andre defekter som påvirker tetningen på tetningsflate.
Ved monteringflenserog rør, bruk flenslinjal for å sjekke vertikaliteten tilflenser.Nårflenstilkoblingens parallellavviksstørrelse er ikke spesifisert i designen, den bør ikke være større enn 1, 5% av flensdiameteren, og ikke mer enn 2 mm, når de to flensene ikke er parallelle og overskrider kravene i spesifikasjonen må rettes, ikke bruk flere pakninger for å korrigere.
Nårflenser sveiset til rørledningen, skal den sveises på begge sider i henhold til standarden, og høyden på sveisefoten skal oppfylle kravene.

https://www.shdhforging.com/lap-joint-forged-flange.html


Innleggstid: 27. desember 2021

  • Tidligere:
  • Neste: