Kunnskap om maskinering av smidd sirkel

Smiing sirkeltilhører en slags smiing, faktisk, for å si det enkelt, det er densmiingav rundt stål.
Smidde sirklerer åpenbart forskjellige fra annet stål i industrien, og smidde sirkler kan deles inn i tre kategorier, men mange mennesker har ikke en spesiell forståelse avsmidd sirkler, så la oss forstå relevant kunnskap om smidde sirkler sammen, slik at vi får en bedre forståelse av bransjen.
Smiddsirkel er et rundt stål som er smidd i henhold til teknologiske krav.Innenlandske generelle produksjonsspesifikasjoner kan nå 1500 mm diameter.Smimateriale er smidd for å presse slagkraften, egnet for små deler eller spesialformet stålbehandling.
Rundt stål refererer til en solid stripe av stål med en rund seksjon.Dens spesifikasjon er uttrykt i antall millimeter i diameter, for eksempel "50", det vil si diameteren til 50 mm rundstål.
Rundt stål er delt inn i varmvalset, smidd og kaldtrukket.Spesifikasjoner for varmvalset rundstål er 5,5-250 mm.Blant dem: 5,5-25 mm små rundstål leveres for det meste i rette bunter, vanligvis brukt til armeringsstenger, bolter og forskjellige mekaniske deler;Rundt stål større enn 25 mm, brukes hovedsakelig til fremstilling av maskindeler eller som emner for sømløse stålrør.

https://www.shdhforging.com/forged-tubes.html

 


Innleggstid: august 09-2020

  • Tidligere:
  • Neste: