Hvad er årsagen til flangelækage?

Hvad er årsagen tilflangelækage?Fransk fabrikspersonale opsummerede følgende syv lækageårsager i håb om at hjælpe venner i nød.
1, flangelækageårsag: forkert mund
En forskudt samling er, hvor røret og flangen er vinkelrette, men de toflangerer ikke koncentriske.Detflangeer ikke koncentrisk, så de omgivende bolte kan ikke passere frit gennem bolthullet.I mangel af andre midler kan der skrues oprømmende eller små bolte ind i boltehullerne, hvilket reducerer spændingen på begge flanger.Desuden er tætningsfladen på tætningsfladen også forspændt, hvilket er meget let at lække.
2, flangelækageårsager: korrosionseffekt
Fordi pakningen har været korroderet af det ætsende medium i lang tid, har pakningen undergået kemiske ændringer.Det ætsende medium trænger ind i pakningen, som begynder at blive blød og miste kompression, hvilket forårsagerflangeat lække.
3, flange lækage årsager: bias
Afbøjning refererer til, at røret og flangen ikke er lodrette, forskellige center, flangeoverfladen er ikke parallel.Flangelækage opstår, når det indre medietryk overstiger pakningens belastningstryk.Denne tilstand er hovedsageligt forårsaget af installation eller vedligeholdelse og er lettere at få øje på.Så længe selve eftersynet er gennemført, kan uheldet undgås.
https://www.shdhforging.com/lap-joint-forged-flange.html
4, flange lækage årsager: åbning af munden
Åbning henviser til, at flangegabet er for stort.Når flangeafstanden er for stor og forårsager ydre belastninger (såsom aksiale eller bøjningsbelastninger), vil pakningen blive ramt eller vibreret, miste sin kompressionskraft og gradvist miste tætningens kinetiske energi, hvilket resulterer i svigt.
5, flange lækage årsager: tryk handling
Ved installation af flanger er samlingen af ​​to flanger mere standard, men i systemproduktion, efter at røret kommer ind i mediet, vil rørets temperatur ændre sig, hvilket resulterer i udvidelse eller deformation af røret, så flangen bliver udsat for bøjning belastning eller forskydningskraft, hvilket let kan føre til pakningsfejl.
6, årsag til flangelækage: forkert hul
Det forkerte hul indikerer, at røret er koncentrisk med flangen, men afstanden mellem de to bolte er stor i forhold til bolthullet.Det forkerte hul vil få bolten til at belaste og vil ikke fjerne kraften.Dette vil skabe forskydningskræfter på bolten, og bolten vil være frakoblet i lang tid, hvilket resulterer i tætningsfejl.
7. Flangelækage årsager: termisk ekspansion og kold sammentrækning
Bolten udvider eller trækker sig sammen på grund af den termiske udvidelse og sammentrækning af det flydende medium, så pakningen vil skabe et mellemrum, og mediet vil lække gennem tryk.
Ovenstående syv punkter er de almindelige årsager til flangelækage.Har du brug for at vide mere om flange og albue eller bestille flangealbue, kan du kontakte os.Vi ser frem til at samarbejde med dig.


Indlægstid: 12. maj 2022

  • Tidligere:
  • Næste: