Hva er inspeksjonsprosedyren for smiprodukter?

Inspeksjonsprosedyren tilsmidde produkterer som følgende:
Alt smiingbør rengjøres før aksept av ferdige produkter.Gratis smiingkan ikke rengjøres.
② Før aksept av ferdige produktersmiing innlevertfor inspeksjon og aksept bør kontrolleres mot det medfølgende kortet en etter en for å se om batchnummer, legering, tilstand, spesifikasjon, antall varmebehandlingsovn og mengden input stemmer overens med sammenligningen av det medfølgende kortet, og kontroller deretter punkt for punkt i henhold til de tekniske standardene som er fastsatt i kontrakten.
③ Den endelige inspeksjonskravene og akseptregler forsmiingbør utføres i samsvar med de spesifikke kravene tilsmitegning, prosessregler, tekniske forhold og tilhørende prosesskort.Plassering, retning og mengde av prøver for fysisk og kjemisk undersøkelse skal være i samsvar med den tekniske standarden og kravene i prøvetakingstegninger.Hele inspeksjonsprosessen bør registreres i detalj.

https://www.shdhforging.com/forged-shaft.html

④gjennomgå organisasjonen, ytelsen og andre fysiske og kjemiske inspeksjonsrapporter er fullstendig og klar, punkt for gjenstand gjennomgang, for å håndtere de ukvalifiserte elementene.
⑤Etter siste inspeksjon avsmiinger kvalifisert, bør inspektøren fylle ut smidssertifikatet i henhold til kravene i kontrakten, avtalen eller relevante dokumenter.
⑥De ukvalifisertesmiingetter inspeksjon skal være tydelig merket og holdes isolert.
⑦Inspeksjonsmerket og andre merker (eller hengende etiketter) er laget på de spesifiserte delene avsmiing.


Innleggstid: Apr-06-2021

  • Tidligere:
  • Neste: