Fa'asalalau fa'asalalau |DHDZ dingxiang nusipepa lautele pito i luma itulau autu o tala fou!

I le aso 30 o Setema (Aso Tofi), o le vaega lautele o le Dingxiang News na ave se ulutala i luga o Shanxi Donghuang Wind Power Flange Manufacturing Co., Ltd faʻafeiloaʻi le LASER masini tipi mo meafaigaluega masini CNC.

https://www.shdhforging.com/page-company/

Saienisi ma tekinolosi faʻaalia le mana, tipi faʻamalama i luga o le ipu uamea

Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻalauteleina o le gaosiga o le kamupani, o le laina muamua o le gaosiga ua le mafai ona faʻafetaui le manaʻoga o le gaosiga, ina ia sili atu ona tuʻuina atu auaunaga lagolago, o loʻo i ai se matou masini faʻapipiʻi leisa masini CNC.

Shanxi Donghuang wind power flange manufacturing Co., LTD talu ai nei mai Jinan Bond laser co., LTD na faʻafeiloaʻi i totonu o le atunuʻu faʻapitoa CNC masini meafaigaluega faʻapipiʻi leisa, mo le kamupani donghuang gaosi mea tau puipuiga o le siosiomaga e maua ai vaega faʻapitoa maualuga.Lenei numera fa'atonutonu masini meafaigaluega fa'atekonolosi masini tipi fa'atekonolosi, tipi fa'ata'ita'iga vaega mama, lamolemole pito i lalo, leai se pa'u, leai se pa'u, leai se mana'oga mo lona lua gaioiga, fa'amalieina atoatoa le tapula'a o le tipi uamea carbon, mafiafia ipu fa'atapula'aina pu tipi, mafiafia ipu u'amea ma'ai. tipi ma isi mana'oga tipi.https://www.shdhforging.com/page-company/

- CNC masini meafaigaluega masini tipi leisa -

Shanxi Donghuang Wind Power Flange Manufacturing Co., Ltd. teu faafaigaluega i le fausiaina o se galuega faatino faaletausaga o 800 seti o meafaigaluega puipuiga o le siosiomaga, 2000 seti o meafaifaaili suʻega, o se tupe teufaafaigaluega atoa o le 320 miliona yuan, 80 seti o meafaigaluega gaosi saʻo fou, e aofia ai. o le pito sili ona maualuga ma sili ona tele sawing masini 10 seti, faʻapipiʻiina i le 5-20 tone o taʻavale ma meafaigaluega lagolago.

https://www.shdhforging.com/page-company/

- Fa'atapula'a le tipiina -

https://www.shdhforging.com/page-company/

- Leisa "oti pepa" ofoofogia -

A maeʻa le poloketi, o le a oʻo atu i le 350 miliona yuan le tupe maua faʻatau, o le tupe mama o le a oʻo atu i le 60 miliona yuan, o le tupe mama ma lafoga o le a oʻo atu i le 8 miliona yuan, ma sili atu i le 80 galuega o le a tuʻuina atu.Ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le maualuga, lelei ma le maʻai o le tipiina o mea mataʻutia mo le gaosiga o mea tau puipuiga o le siosiomaga, faʻafeiloaʻi e le kamupani Donghuang CNC masini masini laser cutting machine.O le a le atamai o lenei meafaigaluega?E mafai ona "tipi" i luga o le ipu uamea mai se "faamalama" lelei!

O le matagi ma le timu, o le loto amata e pei o le papa;E le'i fufuluina e le pefu, o le misiona i le tauau.O le a faoa foi e le kamupani le avanoa e fausia ai le "ulua'i pisinisi" atina'e gaosiga fa'aonaponei, malosi sa'o, fa'atumauina pea le uiga o le "fa'agasolo i luma", o le a fausia le kamupani i totonu o le gaosiga o oloa gaosi oloa muamua-vasega "fa'atau".

tuatusi falegaosimea:Xinzhou Dingxiang Yangfang Zhuang Li Park Center Street i matu

Ofisa Shanghai:Potu 1102-1104, Fale 2, Lane 789, Tianzhu Road, Jiading District, Shanghai

Telefoni: 0350-3323184

Fa'afeiloa'i fiafia tagata fou ma tagata tuai e asiasi.


Taimi meli: Oke-20-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: