Lihuang Group 2022 o le a matagofie!

https://www.shdhforging.com/page-company/

O le 2021 e fa'ailogaina ai le selau tausaga o le fa'avaeina o le Communist Party of China (CPC) ma le tausaga muamua o le Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga.Fa'atasi ma le fa'atasiga o Sini e lua selau tausaga a Saina, 2021 e taua tele i le talafaasolopito umi o le atina'e a Saina.I le taimi nei, a o faʻaauau pea ona sosolo e le COVID-19 le lalolagi, o loʻo feagai foi Saina ma le suʻega sili o le seneturi i matata eseese.

I le taimi o le "suiga tele e le o vaaia i le seneturi", ua faatuina ai e le Lihuang Group se faavae i totonu o le atunuu o le puipuiga o le siosiomaga ma lana lava tauiviga malosi e faasaga i le taimi nei.O le tulimatai atu i le 2022, o le a faʻaauau pea ona agai i luma le Lihuang Group ma faia lana lava sao i le atinaʻeina o pisinisi.
Faatasi ai ma o tatou manatu ma le fefaʻasoaaʻi, o le Tausaga Fou ma le faʻailoga o le Lihuang Group "Condensing Hearts, Blending Emotions and Gathering Strength" na amata aloaia ia Ianuari 17, 2022.

https://www.shdhforging.com/page-company/

- Fe'au Tausaga Fou mai Mr Guo-

I le avea ai ma taʻitaʻi o se kamupani, e taʻitaʻia e Mr. Guo le faʻatonuga o le atinaʻeina o le kamupani i le lumanaʻi, e taʻitaʻia le kamupani i le vavao o galu i le maketi, ma fausia ai se lalolagi o le Lihuang Group.Matou te talitonu i le atinaʻe i le lumanaʻi, o le a ia faʻaauau pea ona taʻitaʻia le Lihuang Group e savali i luma ma le lototele ma atinaʻe malosi.

Ua uma ona tosoina le fuafuaga tele, ua ili le pu, le naunau i le loto, le sasa i le vae, ia tatou tumu i le tuinanau, maualuga le agaga, lima i lima, manumalo-manumalo tausaga o le taika!

https://www.shdhforging.com/page-company/

https://www.shdhforging.com/page-company/https://www.shdhforging.com/page-company/https://www.shdhforging.com/page-company/https://www.shdhforging.com/page-company/https://www.shdhforging.com/page-company/

O taimi lelei e puupuu i taimi uma, faʻafetai i le taʻitaʻiga a le kamupani ma paaga uma, faʻafetai mo le manuia o le kamupani i le faʻatoʻilaloina o faigata, tutu faʻatasi i le mafiafia ma le manifinifi, manaʻo tagata uma i le Tausaga Fou mea fou, manuia i taimi uma, faʻatinoga nuanua!

Ua oo mai le Tausaga Fou, o le a amata foi le faigamalaga fou, o le a tatou feagai foi ma luitau fou, o le aiga o li Huang e ui lava i le matagi ma timuga, e lele maualuga, e tusa lava po o le a le matagi ma galu, e mafai ona faamoemoeina le lumanai.

Sei o tatou tulimatai atu i le fonotaga faaletausaga a le Shanghai Lihuang Group Shanxi Branch ia Ianuari 27, 2022 ma le autu o le "Aiga ma le Manuia" ma le "Faamaoni e manumalo i le lalolagi".


Taimi meli: Ian-25-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: