FLANGE FA'ASI'I MATA (RF)

Ose laugutu o foliga ua si'i(RF) e faigofie ona iloa a'o fa'atūina le vaega i luga o le gasket i luga a'e o le laina fa'amau o leflange.
O se foliga maualugaflangee fetaui lelei ma le tele o fa'a'a'ini fa'a'apa'au, e amata mai i le fa'amafola e o'o i semi-metallic ma ituaiga u'amea (pei o se fa'ata'ita'iga, pa'u peleue ma sapalai manu'a li'o), pe mama po'o foliga atoa.
O le lautele autu o se faʻailoga faʻapipiʻi foliga o le faʻapipiʻiina lea o le mamafa o flanges mating e lua i luga o se laʻititi laʻititi ma faʻateleina le malosi o le faʻamaufaʻailoga.
O le maualuga o foliga sii aʻe e faʻalagolago i leflangefua faʻatatau e pei ona faʻamatalaina e le ASME B16.5 faʻamatalaga (mo vasega mamafa 150 ma 300, o le maualuga o le 1.6 mm poʻo le 1/16 inisi, mo vasega mai le 400 i le 2500, o le maualuga o foliga maualuga e tusa ma le 6.4 mm, poʻo le 1/4. inisi).
Ole fa'au'uga pito sili ona taatele mo flange ASME B16.5 RF ole 125 i le 250 micron Ra (3 i le 6 micron Ra).O le fa'ai'uga o foliga, e tusa ai ma le ASME B16.5, o le fa'ai'uga fa'ato'a fa'ato'a fa'alava mo tagata gaosi oloa (o lona uiga e tatau i le tagata fa'atau ona fa'ama'oti mai i le fa'atonuga pe a mana'omia se isi fa'ailoga, e pei o foliga mafolafola po'o se mama fa'atasi).
O fa'a'apa'u fa'ae'e mata o le ituaiga fa'atauga e sili ona fa'atauina, a itiiti mai mo fa'aoga petrochemical.

https://www.shdhforging.com/news_catalog/industry-news/


Taimi meli: Aukuso-12-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai: