O le eseesega i le va o le lafo ma le faʻamalosi

E oʻo lava i le tuʻuina saʻo o loʻo i ai faʻalavelave faʻaleagaina, e pei o le faʻafefeteina o le pu, trachoma, fractal surface, liligiina pu;Fa'ailogaae o lesi foi itu.

E mafai foi ona e tu'uina le oloa i luga o le fola, ma fa'alogo i le leo o le fa'alavelave, e masani lava o le leo o le lafo muffled,o le faia o mealeo sili atu ona maaleale!

https://www.shdhforging.com/news/the-difference-between-casting-and-forging

A lafoo se fasi mea e faia i le lafo, lea e sasaa ai se limu poʻo se faʻataʻitaʻiga i le uamea uʻamea.O le faʻagasologa lea e faʻafefeteina ai le uamea i totonu o se vai e faʻafeiloaʻi ai nisi o manaʻoga ma sasaa atu i totonu o le faʻamalo, ona faʻauluina lea (vaega poʻo avanoa) faʻatasi ai ma foliga, lapopoa ma faʻatinoga e maua pe a maeʻa le malulu ma le faʻamalosi.

https://www.shdhforging.com/news/the-difference-between-casting-and-forging

A fa'ameameao se vaega ua faiae ala i le faia o mea.Afa'ameameao se fasi mea na fa'atupuina i le malosi o le a'afiaga.Fa'ailogainao se metotia o le faʻamalosi ma nisi mea faʻainisinia, foliga ma lapopoa e ala i le faʻaogaina o le mamafa i luga o paʻu uʻamea e maua ai le faʻaleagaina o palasitika.


Taimi meli: Nov-06-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai: