Kompania

Rreth Nesh

Më shumë Rreth Kompanisë Tonë

Që nga viti 1999, falsifikuesit DHDZ (Shanxi Donghuang Wind Power Flange Manufacturing Co., Ltd) projekton dhe prodhon fllanxha dhe falsifikime që ofrojnë efikasitet maksimal, qëndrueshmëri dhe besueshmëri për industrinë e naftës dhe gazit, si dhe një gamë të gjerë aplikimesh industriale, duke përfshirë prodhimin e makinerive , petrokimike, dhe tubacionet dhe industria e falsifikimit detar.
Ne kemi themeluar departamentin e ri të përpunimit përfundimtar me teknologjinë kryesore për të përmbushur klientët e ndryshëm.Ne jemi krenarë që jemi pjesë e biznesit të falsifikimit, i cili shpërndan falsifikime dhe fllanxha të kualifikuara për klientët në mbarë botën.

1
2
3
default

Suksesi ynë qëndron në ndërtimin e marrëdhënieve të besueshme, afatgjata me klientët dhe fokusimi në ofrimin e produkteve të klasit të parë, kontrollin e kostos dhe konceptin e shërbimit të ndjeshmërisë, duke ndërtuar mbi të dhënat tona në tregjet kryesore për të fituar biznes të ri dhe për të forcuar pozicionin tonë.

Në vitin 2010, DHDZ zhvendosi qendrën e saj të marketingut në Shangai, qyteti më i madh në Kinë.Duke u mbështetur në avantazhet e Shangait si një metropol ndërkombëtar në transport, financa, shkencë dhe inovacion, talent dhe aspekte të tjera, DHDZ është e përkushtuar t'u sigurojë klientëve globalë shpejtësi më të shpejtë përkatëse, cilësi më të lartë produkti, çmim më të mirë dhe shërbim më të mirë!

 

 

Kultura jonë

Misioni:për të mbështetur industrinë e energjisë, kimike dhe të prodhimit të pajisjeve dhe për të kontribuar në zhvillimin njerëzor.

Vizioni i ndërmarrjes:për t'u bërë një ndërmarrje kryesore falsifikuese në Kinë dhe e njohur nga bota.

Vlerat thelbësore:fitim-fitim, shkëmbim i njerëzve, risi, zell

Stili i ndërmarrjes:i rreptë, i përpiktë, Sinqeriteti

Furnizuesit e Materialeve

ISO9001e
ISO9001z
TUV-dei
TUV-en
heng
549d9cf5
a3c82eb7
dx634
2
ec6131ba

Certifikimi

Biznesi

Fuqia e eres

Makineri dhe pajisje minerare

Prodhimi i aviacionit

Uji & WWTP

Kimi dhe farmaceutikë

Ndërtimi i anijeve

Projekti i tubacionit

Inxhinieri e shkëmbimit të nxehtësisë

Kapaciteti prodhues

DHDZ Makineri Formëzimi dhe Pajisjet e përpunimit

Hapni çekiçin e farkëtimit të shufrës

Kapaciteti:

pesha e farkëtimit deri në 35 ton

Furra për ngrohje me gaz

Pesha maksimale e ngarkesës

Temperatura maksimale e punës

Dimensionet e dhomës së brendshme

Gjerësia x Lartësia x Thellësia

Makinë rrotulluese me unazë horizontale

Kapaciteti:

unaza të falsifikuara me diametër deri në 5000 mm, thellësi 720 mm.

Furra për trajtimin e nxehtësisë së tipit të makinës

Pesha maksimale e ngarkesës

Temperatura maksimale e punës

Dimensionet e dhomës së brendshme

Gjerësia x Lartësia x Thellësia

Makinë rrotulluese me unazë vertikale

Kapaciteti:

unaza të falsifikuara me diametër deri në 1500 mm, thellësi 720 mm

Furra për trajtimin e nxehtësisë së llojit të pusit

Pesha maksimale e ngarkesës

Temperatura maksimale e punës

Dimensionet e dhomës së brendshme

Gjerësia x Lartësia x Thellësia

Makinë frezimi dhe shpimi CNC me 3 aks

PM2030HA NEWAY CNC

Qendra e Makinerisë

Makinë bluarje CNC

Torno rrotullimi vertikal me funksion të rëndë

Prerje me tel-elektrodë

Makinë për bluarje dhe shpim CNC

Lëvizja e portave me shpejtësi të lartë CNC

makinë shpuese me dy bit

Makinë rrotulluese

Torno torno për torno me punë të rëndë

Makinë prerëse me flakë

Makinë shpimi radiale

CNC

frezë

Torno torno vertikale CNC me funksion të rëndë

Makinë e mërzitshme horizontale

Makinë prerëse sharre

Kontrolli i cilësisë

Laboratori dhe Procesi i Prodhimit të Pajisjeve dhe Inspektimit të DHDZ

Kaliper Vernier

Makinë për testimin e ndikimit

Mikroskopi metrologjik

Spektrometër i tipit të leximit të drejtpërdrejtë

Penetrimi i thatë

Matës i fortësisë protable

Makinë hidraulike për nxjerrjen e mostrave

Makinë metalografike për marrjen e mostrave

Detektor tejzanor i defekteve

Detektor i grimcave magnetike

Testues i fortësisë së rrotullës Zwick

Projektor me prerje të mostrës së goditjes

Multi-testues mekanik

Detektor dixhital tejzanor

Lëndë e parë

Ngrohje

Rrotullimi i unazës

Prova mekanike

Inspektimi i përpunimit

Shpimi

Inspektimi përfundimtar

Magazinimi

Inspektimi i spektrometrit

Falsifikim

Trajtimit të ngrohjes

Testi i ndikimit

Torno CNC

Inspektimi i shpimit

Paketimi

Po ngarkohet

Prerje materiale

Inspektimi i falsifikimit

Regjistrimi i trajtimit të nxehtësisë

Përpunimi

Inspektimi i tornos CNC

Stampimi

Paketim palete

Dorëzimi