Mirë se vini në DHDZ

Shanxi DongHuang Wind Power Fllanxha Prodhim Co, LTD. Dedicatedshtë i dedikuar për Prodhimin, Eksportin, Shpërndarjen dhe Tregtimin e Fllanxhave, Farkave, Aksesorëve dhe elementëve të tjerë të ngjashëm për Energjinë e Rinovueshme, Uzinat e Wind-Millit, Industritë e Naftës dhe Gazit, Në Det, Det të hapur, Rafineri, Petrokimike, Ujë dhe WWTP, Indet e Përpunimit të Ushqimit , Industritë e Energjisë dhe Ndërtimit të Anijeve, Automobilistikë.

 • 20 P EXRVOJA E VITEVE
 • 80 PERSONELI DHE TEKNICI PROFESIONAL
 • 1000 + të FALASHJEVE
 • 20000 T FORMIMET dhe
  FLANGAT PERR VIT
 • Produkte dhe Shërbime

  Ne, DHDZ, prodhojmë fllanxha dhe farkëtime sipas vizatimeve, kërkesat për përbërjen kimike nga falsifikimi i vdesit të hapur, falsifikimi i vdesit. Të gjitha janë të disponueshme për përpunimin e ashpër, trajtimin e nxehtësisë dhe përpunimin e përfunduar. Racioni i kualifikuar i trajtimit të nxehtësisë për fllanxhat, produktet e falsifikimit arrin 97.8%. Ne bashkëpunojmë ngushtë me organizatat e vinçave, naftës, kimikateve, minierave, metalurgjisë, hidraulikës, koksit, trenave, makinerive inxhinierike, energjisë elektrike, përpunimit të ushqimit, letrës, ndërtimit të anijeve, transportit etj., Produktet variojnë nga rrotat, rrotullat, dhëmbët, ingranazhet, ingranazhet e unazës, pjesët e unazës, cilindrat, boshtet, cilindrat, blloqet, modulet, për të mbajtur sedilje mbështetëse, etj. Produktet janë të besueshme në materiale dhe të qëndrueshme në cilësi, dhe janë eksportuar në më shumë se 40 vende të botës.

Industritë që Ne shërbejmë

 • ENERGJIA E PENRPërtëritshme

  Energjia e erës është një burim i ripërtëritshëm i pastër dhe pa ndotje. Fuqia e erës i referohet shndërrimit të energjisë kinetike të erës në energji elektrike. DHDZ ofron një larmi fllanxhash të fuqisë së erës me diametër të madh. Shtë një anëtar strukturor që lidh çdo pjesë të kullës së erës ose midis kullës dhe shpërndarësit. Materiali i përdorur për fllanxhat e erës është çeliku me aliazh të ulët me forcë të lartë Q345E/S355NL. Mjedisi i punës ka një temperaturë minimale -40 ° C dhe mund të përballojë deri në 12 erëra. Trajtimi i nxehtësisë kërkon normalizim. Procesi i normalizimit përmirëson vetitë e gjithanshme mekanike të fllanxhës së fuqisë së erës duke rafinuar kokrrat, duke uniformizuar strukturën, duke përmirësuar defektet e strukturës.

 • INDUSTRI T O VAJIT DHE GAZIT

  Industritë e naftës dhe gazit kërkojnë fllanxha të besueshme për proceset Upstream, Midstream dhe Downstream. Në ndërtimin e këtyre projekteve në shkallë të gjerë, kushtet e punës janë të ndryshme dhe komplekse, duke përfshirë një numër të madh të mediave dhe materialeve. Ka shumë kërkesa të veçanta për cilësinë e fllanxhave dhe pajisjeve të tjera. DHDZ ofron fllanxha që plotësojnë kërkesat për rezistencë ndaj plasaritjes së stresit sulfidik (SSC) në mjediset e procesit të rafinerisë së thartë, dmth. Mjedise që përmbajnë sulfid hidrogjeni të lagësht (H₂S).

 • PMPRBRSIT E HEKURUDHS, MAKINA AUTOMOTIVE, LATHE

  Boshtet e makinës përdoren kryesisht në kamionë me tanke, kamionë karburanti, spërkatës, kamionçinë, prishës të rrugës, automjete të punës ajrore, kamionë plehrash, etj. Gishtat kryesorë përdoren kryesisht në makina shkumëzuese. DHDZ ofron një gamë të gjerë të boshteve të falsifikuar për komponentët e Hekurudhave, Automobilistikë, Makina torno.

 • Niseshte, INDUSTRIESE E PCRPUNIMIT TOOD USHQIMIT TG SHEQERIT

  DHDZ ofron farkëtime të personalizuara, për shembull, stator 2Cr13, që ndihmojnë klientët tanë në proceset e linjës së prodhimit të patates, niseshtës së misrit, produkteve të sheqerit dhe përpunimit të ushqimit për të prodhuar makineri dhe pajisje të qëndrueshme dhe rezistente ndaj konsumit.

Shanxi DongHuang Wind Power Fllanxha Prodhim Co, LTD.

Nëse jeni të interesuar për një kuotë të shpejtë, falas për fllanxhat ose farkëtimet
ju lutem mos ngurroni të kontaktoni përmes INQUIRY TANI.