Добредојдовте во ДХДЗ

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.Посветен е на производство, извоз, дистрибуција и маркетинг на прирабници, кованици, додатоци и други сродни елементи за обновлива енергија, фабрика за ветерници, индустрии за нафта и гас, копно, крајбрежни, рафинерија, петрохемикалии, вода и ПСОВ, Индустрии за преработка на храна , Моќ и бродоградба индустрии, автомобили.

 • 20 ГОДИНИ ИСКУСТВО
 • 80 СТРУЧЕН КАДАР И ТЕХНИЧАР
 • 1000 + на КОВАНИЦИ
 • 20000 Т КОВАНИЦИ и
  ПЛАНЖИ ГОДИНА
 • Производи и услуги

  Ние, DHDZ, произведуваме прирабници и кованици според цртежи, барања за хемиски состав со отворено ковање со матрици, ковање со матрици.Достапни се груба обработка, термичка обработка и завршена обработка.Квалификуваниот сооднос на термичка обработка за производи со прирабница, фалсификување достигнува 97,8%.Тесно соработуваме со организации за кранови, нафта, хемикалии, рударство, металургија, хидраулика, коксирање, возови, инженерски машини, електрична енергија, преработка на храна, хартија, бродоградба, транспорт итн., производите се движат од тркала, макари, запчаници, запчаници, прстенести запчаници, прстенести делови, цилиндри, вратила, цилиндри, блокови, модули, до потпорни седишта за лежишта, итн. Производите се сигурни во материјалите и стабилен по квалитет и се извезени во повеќе од 40 земји ширум светот.

Индустрии што ги опслужуваме

 • ОБНОВЛИВА ЕНЕРГИЈА

  Енергијата на ветерот е чист и без загадување обновлив извор на енергија.Моќта на ветерот се однесува на конверзија на кинетичката енергија на ветерот во електрична енергија.DHDZ нуди разновидни прирабници со голем дијаметар за енергија од ветер.Тоа е структурен член кој го поврзува секој дел од кулата на ветерот или помеѓу кулата и центарот.Материјалот што се користи за прирабница за енергија од ветер е нисколегиран челик со висока цврстина Q345E/S355NL.Работната средина има минимална температура од -40 °C и може да издржи до 12 ветрови.Термичката обработка бара нормализирање.Процесот на нормализирање ги подобрува сеопфатните механички својства на прирабницата на силата на ветерот со рафинирање на зрната, униформирање на структурата, подобрување на дефектите на структурата.

 • ИНДУСТРИЈА НА НАФТА И ГАСОТ

  Нафтените и гасните индустрии бараат сигурни прирабници за процесите нагоре, на среден и низводно.Во изградбата на овие големи проекти, условите за работа се разновидни и сложени, во кои се вклучени голем број медиуми и материјали.Постојат многу посебни барања за квалитетот на прирабниците и другите фитинзи.DHDZ нуди прирабници што ги исполнуваат барањата за отпорност на пукање на сулфид на стрес (SSC) во средини на кисела рафинерија, т.е. средини што содржат влажен водороден сулфид (H2S).

 • КОМПОНЕНТИ ЗА ЖЕЛЕЗНИЦА, АВТОМОБИЛНИ, СТРГ МАШИНА

  Погонските шахти главно се користат во камиони со цистерни, камиони за гориво, прскалки, вагони, расипувачи на патишта, воздушни работни возила, камиони за ѓубре итн. Главните вретена главно се користат во машините за пена.DHDZ нуди широк асортиман на фалсификувани шахти за железнички компоненти, автомобили, машина за струг.

 • ИНДУСТРИЈА ЗА ПРЕРАБОТКА НА ХРАНА ЗА СКРОБ,ШЕЌЕР

  DHDZ нуди прилагодени кованици, на пример, статор 2Cr13, кои им помагаат на нашите клиенти во процесите на производствена линија за компир, пченкарен скроб, производи од шеќер и преработка на храна за производство на стабилни и отпорни на абење машини и опрема.

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.

Ако сте заинтересирани за брза, бесплатна понуда за прирабници или кованици
Ве молиме слободно стапете во контакт преку ПРАШАЊЕ СЕГА.