Wilujeng sumping di DHDZ

Shanxi DongHuang Angin Daya Flange Manufaktur Co., LTD. Didaptarkeun pikeun Pabrik, Ékspor, Distribusi sareng Pemasaran Flensa, Palsu, Asesoris sareng elemen anu sanés pikeun Energi Terbarukan, Pabrik Angin-Pabrik, Industri Minyak & Gas, Onshore, Offshore, Pabrik, Petrochemicals, Water & WWTP, Food Processing Inds , Industri Kakuatan & Ngawangun Kapal, Otomotif.

  • 20 PENGALAMAN TAUN
  • 80 LAKU PROFESIONAL JEUNG Téknik
  • 1000 + tina POHON
  • 20000 T FORGING jeung
    FLANGES PER TAUN
  • Produk sareng Jasa

    Kami, DHDZ, ngahasilkeun flensa sareng pamalsuan numutkeun gambar, sarat komposisi kimia ku forging open open, forging die. Mesin kasar, perawatan panas sareng mesin réngsé sadayana sayogi. Jatah méntal perlakuan panas pikeun flange, ngajalin produk ngahontal 97,8%. Kami damel kerjasama raket sareng organisasi crane, minyak bumi, kimia, pertambangan, metalurgi, hidrolik, coking, karéta, mesin rékayasa, listrik, pamrosesan dahareun, kertas, damel kapal, angkutan sareng sajabana, produk mimitian ti roda, katrol, sprockets, gir, gir ring, bagian cincin, silinder, poros, silinder, blok, modul, nepi ka bantalan korsi bantosan, sareng sajabana. Produk na tiasa diandelkeun dina bahan sareng stabil dina kualitasna, sareng parantos diékspor ka langkung ti 40 nagara Di Seluruh Dunia.

Industri Kami Ngawula

  • TENAGA ENERGI

    Énergi angin mangrupikeun sumber énérgi anu tiasa dibaharuan beresih sareng polusi. Kakuatan angin ngarujuk kana konversi énergi kinétik angin kana énergi listrik. DHDZ nawiskeun sababaraha flensa kakuatan angin diaméter ageung. Éta mangrupikeun anggota struktural anu ngahubungkeun unggal bagéan menara angin atanapi antara menara sareng hub. Bahan anu digunakeun pikeun kakuatan angin flange nyaéta low-alloy high-strength steel Q345E / S355NL. Lingkungan damel ngagaduhan suhu minimum -40 ° C sareng tahan dugi ka 12 angin. Perlakuan panas peryogi normalisasi. Prosés normalisasi ningkatkeun sipat mékanis komprehensif tina kakuatan kakuatan flange ku pemurnian séréal, seragam struktur, ningkatkeun defects struktur.

  • MINYAK & GAS INDUSTRI

    Industies minyak sareng gas nungtut flensa dipercaya pikeun prosés Hulu, Midstream sareng Hilir. Dina pangwangunan proyék-proyék ageung ieu, kaayaan damelna rupa-rupa sareng rumit, ngalibetkeun sajumlah ageung média sareng matéri. Aya seueur sarat khusus pikeun kualitas flensa sareng alat kelengkapan anu sanés. DHDZ nawiskeun flensa pikeun nyumponan sarat pikeun résistansi kana retakan setrés sulfida (SSC) dina lingkungan prosés kilang asem, nyaéta lingkungan anu ngandung hidrogén sulfida baseuh (H₂S).

  • KOMPONEN RAILWAY, OTOMOTIF, Mesin LATHE

    Drive Shafts utamina dianggo dina truk tank, truk bahan bakar, tukang nyiram, gerobak, tukang jalan, kendaraan kerja udara, truk sampah, sareng sajabana Main Spindles utamina dianggo dina mesin lather. DHDZ nawarkeun rupa-rupa aci palsu pikeun komponén Railway, Automotive, Lathe Machine.

  • STARCH, INDUSTRI PROSESING PANGAN GULA

    DHDZ nawiskeun pamalsuan khusus, salaku conto, 2Cr13 stator, anu ngabantosan Klién kami dina prosés lini produksi kentang, aci jagong, produk gula sareng pamrosésan tuang pikeun ngahasilkeun mesin sareng alat anu tahan sareng tahan.

Shanxi DongHuang Angin Daya Flange Manufaktur Co., LTD.

Upami anjeun resep pisan gancang, cutatan gratis ngeunaan flensa atanapi pemalsuan
punten kersa ngahubungi ngalangkungan Piwuruk AYEUNA.