Wilujeng sumping di DHDZ

Shanxi DongHuang Angin Kakuatan Flange Manufaktur Co., LTD.Didedikasikeun pikeun Pabrik, Ékspor, Distribusi sareng Pemasaran Flanges, Forgings, Asesoris sareng elemen anu aya hubunganana pikeun Énergi Renewable, Pabrik Angin-Mill, Industri Minyak & Gas, Onshore, Offshore, Kilang Liang, Petrokimia, Cai & WWTP, Inds Pangolahan Pangan. , Power & Shipbuilding Industries, Otomotif.

  • 20 Pangalaman taun
  • 80 STAF PROFESIONAL jeung teknisi
  • 1000 + tina FORGINGS
  • 20000 T FORGINGS jeung
    FLANGES per taun
  • Produk jeung Jasa

    Urang, DHDZ, ngahasilkeun flanges na forgings nurutkeun gambar, syarat komposisi kimia ku buka paeh forging, paeh forging.Mesin kasar, perlakuan panas sareng mesin réngsé sadayana sayogi.Jatah mumpuni perlakuan panas pikeun flange, forging produk ngahontal 97,8%.Urang cooperate raket jeung organisasi cranes, minyak bumi, kimia, pertambangan, metalurgi, hydraulics, coking, karéta, mesin rékayasa, kakuatan listrik, ngolah dahareun, kertas, shipbuilding, angkutan jeung sajabana, produk rupa-rupa ti roda, pulleys, sprockets, gears, ring gears, bagian ring, silinder, shafts, silinder, blok, modul, mun bearing korsi rojongan, jsb produk anu dipercaya dina bahan jeung stabil dina kualitas, sarta geus diékspor ka leuwih ti 40 nagara Di sakuliah dunya.

Industri Urang Ngawula

  • Énergi renewable

    Énergi angin mangrupikeun sumber énergi anu tiasa diperbaharui anu bersih sareng bebas polusi.Daya angin nujul kana konversi énergi kinétik angin kana énergi listrik.DHDZ nawarkeun rupa-rupa flanges kakuatan angin diaméter badag.Ieu mangrupakeun anggota struktural anu nyambungkeun unggal bagian tina munara angin atawa antara munara jeung hub.Bahan dipaké pikeun flange kakuatan angin nyaéta low-alloy baja kakuatan tinggi Q345E / S355NL.Lingkungan kerja ngagaduhan suhu minimum -40 °C sareng tiasa tahan dugi ka 12 angin.Perlakuan panas merlukeun normalisasi.Prosés normalizing ngaronjatkeun sipat mékanis komprehensif tina flange kakuatan angin ku pemurnian séréal, uniformizing struktur, ngaronjatkeun defects struktur.

  • INDUSTRI MINYAK & GAS

    Industri minyak sareng gas nungtut flanges anu dipercaya pikeun prosés Hulu, Midstream sareng Hilir.Dina pangwangunan proyék skala badag ieu, kaayaan gawé téh rupa-rupa tur kompléks, ngalibetkeun angka nu gede ngarupakeun média jeung bahan.Aya seueur syarat khusus pikeun kualitas flanges sareng kelengkapan anu sanés.DHDZ nawiskeun flanges nyumponan sarat pikeun résistansi ka retakan tegangan sulfida (SSC) dina lingkungan prosés kilang asam, nyaéta, lingkungan anu ngandung hidrogén sulfida baseuh (H₂S).

  • KOMPONEN KAreta api, OTOMOTIF, MESIN bubut

    Drive Shafts utamana dipaké dina treuk tank, treuk suluh, sprinklers, gerbong, wreckers jalan, kandaraan gawé hawa, treuk sampah, jsb Spindles Utama utamana dipaké dina mesin lather.DHDZ nawarkeun rupa-rupa shafts ngajalin pikeun komponén Railway, Otomotif, Mesin Lathe.

  • Aci, INDUSTRI PENGOLAHAN DAKAN GULA

    DHDZ nawiskeun tempaan khusus, contona, stator 2Cr13, anu ngabantosan Klién kami dina prosés jalur produksi kentang, pati jagong, produk gula sareng pamrosésan pangan pikeun ngahasilkeun mesin sareng peralatan anu stabil sareng tahan.

Shanxi DongHuang Angin Kakuatan Flange Manufaktur Co., LTD.

Mun anjeun kabetot dina gancang, bebas cutatan on flanges atanapi forgings
mangga ngarasa Luncat ngahubungan via INQUIRY AYEUNA.