Forgings kubus husus

Katerangan pondok:

Blok ngajalin kualitasna langkung luhur tibatan pelat kusabab blok gaduh réduksi ngajalin dina sadaya opat dugi ka genep sisi upami diperyogikeun ku aplikasi.Ieu bakal ngahasilkeun struktur gandum anu disampurnakeun anu bakal ngajamin henteuna cacad sareng kualitas bahan.Diménsi blok tempa maksimum gumantung kana kelas bahan.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Tempat Asal: Shanxi

Ngaran Brand: DHDZ

Sertifikasi: ASME, JIS, DIN, GB, BS, EN, AS, SABS, ASTM A370, API 6B, API 6C

Laporan Tés: MTC, HT, UT, MPT, Laporan Dimensi, Tés Visual, EN10204-3.1, EN10204-3.2

Kuantitas Minimum Order: 1 sapotong

Spésifikasi: TUV / PED 2014/68 / EU

Paket angkutan: pigura baja atawa kasus lapis

Harga: Negotiable

Kapasitas produksi: 1000 Ton / Taun

 

Unsur bahan

C

Mn

P

S

SI

Cr

NI

Mo

Cu

N

4130

0.33

0.7

<0,025

<0,025

<0.35

0.8-1.0

<0.5

0.15-0.25

/

/

A105

0.19-0.23

0.9-1.05

≤ 0,035

≤ 0,030

0.15-0.3

≤ 0.1

≤ 0.4

≤ 0,12

≤ 0.4

/

LF2

0.19-0.23

0.9-1.05

≤ 0,035

≤ 0,030

0.15-0.3

≤ 0.1

≤ 0.4

≤ 0,12

≤ 0.4

/

C45

0.42-0.50

0.5-0.8

≤ 0,035

≤ 0,035

0.17-0.37

≤ 0,25

<0.5

/

≤ 0.30

/

ASTMA36

≤ 0,26

0.6-0.9

≤ 0,040

≤ 0,050

≤ 0,40

/

/

/

≥0.20

/

16MnD

0.13-0.20

1.2-1.6

≤0,030

≤0,030

0.17-0.37

≤0.30

≤0.30

/

/

/

 

sipat mékanis Diaméterna (mm) TS/Rm (Mpa) YS/Rp0.2 (Mpa) EL/A5 (%) RA/Z (%) Kiyeu Énergi dampak HBW
4130 Ф10 > 655 > 517 > 18 > 35 V ≥20J(-60 ℃) 197-23
A105 / ≥485 ≥250 ≥22 ≥30 V / 143-187
LF2 / 485-655 ≥250 ≥22 ≥30 V ≥27J(-29 ℃) 143-187
C45 Ф12.5 ≥540 ≥240 ≥16 / V /

/

ASTMA36 / 400-550 ≥250 ≥23 / V /

/

16MnD Ф10 470-630 ≥345 ≥21 / V /

/

 

 

Prosedur Produksi:

Forging kontrol kualitas aliran prosés: Ingot bahan baku baja kana gudang (nguji eusi kimia) → Motong → Pemanasan (test suhu tungku) → perlakuan panas sanggeus forging (test suhu tungku) Discharge tungku (inspeksi kosong) → Machining → Inspeksi (UT , MT, Visal diamention, karasa) → QT → Inspection (UT, sipat mékanis, karasa, ukuran sisikian) → Finish machining → Inspection (dimensi) → Packing jeung nyirian (steel stempel, mark) → Panyimpenan Pangiriman

 

Kauntungan:

Sipat mékanis anu saé,

kasabaran dimensi-precision tinggi,

Kontrol prosedur produksi sacara ketat,

Alat-alat pabrik canggih sareng alat pamariksaan,

Kapribadian teknis anu saé,

Ngahasilkeun diménsi anu béda dumasar kana kabutuhan palanggan,

Perhatikeun panyalindungan pakét,

Kualitas layanan pinuh.

 

Industri Aplikasi:

Pembangkit listrik, industri otomotif, alat médis, tempa penerbangan, pétrokimia, pamrosésan bagian, platform lepas pantai, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk