Perusahaan

Tentang Kami

Langkung seueur ngeunaan Perusahaan Kami

Kusabab 1999, DHDZ forgings (Shanxi Donghuang Wind Power Flange Manufacturing Co., Ltd) mendesain sareng ngadamel flanges & forgings anu nganteurkeun efisiensi maksimal, daya tahan sareng reliabilitas pikeun industri Minyak & Gas ogé rupa-rupa aplikasi industri, kalebet manufaktur mesin. , petrokimia, sarta Pipelines sarta industri forging Kelautan.
Kami geus ngadegkeun departemén anyar pagawean mesin jeung téhnologi ngarah papanggih konsumén béda.Kami reueus janten bagian tina bisnis forging, anu nganteurkeun forgings & flanges anu mumpuni ka para nasabah di sakumna dunya.

1
2
3
standar

Kasuksésan urang gumantung kana ngawangun hubungan klien jangka panjang anu dipercaya, sareng fokus dina nganteurkeun produk kelas munggaran, kontrol biaya sareng konsép jasa empati, ngawangun catetan lagu urang di pasar inti pikeun meunang bisnis anyar sareng nguatkeun posisi urang.

Dina 2010, DHDZ dipindahkeun puseur pamasaran na ka Shanghai, kota panggedéna di Cina.Ngandelkeun kaunggulan Shanghai salaku metropolis internasional dina pengiriman barang, keuangan, sains jeung inovasi, bakat jeung aspék séjén, DHDZ geus komitmen ka nyadiakeun konsumén global kalawan speed saluyu gancang, kualitas produk luhur, harga hadé tur jasa hadé!

 

 

Budaya Urang

misi:pikeun ngadukung industri tanaga, kimia, sareng alat-alat manufaktur, sareng nyumbang kana pangwangunan manusa.

Visi perusahaan:pikeun jadi perusahaan forging ngarah di Cina sarta dipikawanoh ku dunya.

Nilai inti:win-win, jalma babagi , inovasi, karajinan

Gaya perusahaan:ketat, taliti, Ikhlas

Panyadia Bahan

ISO9001e
ISO9001z
TUV-dei
TUV-en
heng
549d9cf5
a3c82eb7
b7032df
2
ec6131ba

Sertifikasi

Usaha

Kakuatan angin

Mesin sareng alat pertambangan

Manufaktur Aviation

Cai & WWTP

Kimia jeung farmasi

Wangunan kapal

Proyék pipa

rékayasa bursa panas

Kapasitas Proudction

DHDZ Forging Mesin & Mesin Equipment

Buka Paéh Forging Hammer

Kapasitas:

beurat forging nepi ka 35 Ton

Gas pemanasan Furance

Max beban beurat

Max suhu gawé

Dimensi chamber jero

Lebar x Jangkungna x Jerona

Horizontal Ring Rolling Mesin

Kapasitas:

cingcin ngajalin nepi ka 5000mm diaméterna, 720 mm jero.

Mobil Tipe tungku perlakuan panas

Max beban beurat

Max suhu gawé

Dimensi chamber jero

Lebar x Jangkungna x Jerona

Nangtung Ring Rolling Mesin

Kapasitas:

cingcin ngajalin nepi ka 1500mm diaméterna, 720 mm jero

Sumur Tipe Tungku Perlakuan Panas

Max beban beurat

Max suhu gawé

Dimensi chamber jero

Lebar x Jangkungna x Jerona

3 Axis CNC panggilingan sarta mesin pangeboran

PM2030HA NEWAY CNC

Puseur Mesin

mesin panggilingan CNC

Tugas beurat vertikal péngkolan lathe

Kawat-éléktroda motong

CNC panggilingan jeung mesin pangeboran

CNC speed tinggi gantry pindah

mesin pangeboran bit ganda

Mesin péngkolan

Tugas beurat ngarobah lathe

Mesin motong seuneu

Mesin pangeboran radial

CNC

mesin panggilingan

Tugas beurat nangtung CNC péngkolan lathe

Mesin bor horisontal

Mesin motong ragaji

Kontrol kualitas

Laboratorium DHDZ sareng Peralatan Inspeksi & Prosés Produksi

Angkup Vernier

Mesin uji dampak

Métrologi mikroskop

Spektrométer tipe bacaan langsung

Penetrasi garing

Méter karasa protable

Mesin broaching specimen hidrolik

Mesin sampling Metallographic

Detektor cacad ultrasonik

detektor partikel magnét

Zwick roell karasa tester

Dampak spésimén projector notched

Mékanis multi-tester

Detektor ultrasonik digital

Bahan atah

Pemanasan

Cingcin ngagugulung

Tés mékanis

Pamariksaan mesin

Pangeboran

pamariksaan ahir

Gudang

Inspeksi spéktrométer

Ngajalin

perlakuan panas

Uji dampak

mesin bubut CNC

Pamariksaan pangeboran

Bungkusan

Ngamuat

Potongan bahan

Inspeksi Forging

Rekaman perlakuan panas

Permesinan

inspeksi lathe CNC

Stamping

Bungkusan palet

Pangiriman