Sugeng rawuh ing DHDZ

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD. Didedikasikan kanggo Pabrik, Ekspor, Distribusi lan Pemasaran Flensa, Forgings, Aksesoris lan elemen liyane sing gegandhengan karo Energi Terbarukan, Pabrik Pabrik Angin, Industri Minyak & Gas, Onshore, Offshore, Pabrik, Petrochemicals, Water & WWTP, Inds Processing Panganan , Industri Kekuatan & Kapal, Otomotif.

  • 20 NGALAMI TAUN
  • 80 STAF PROFESIONAL LAN TEKNIK
  • 1000 + saka FORGING
  • 20000 T FORGING lan
    FLANGES Saben taun
  • Produk lan Layanan

    Kita, DHDZ, ngasilake flensa lan lempengan miturut gambar, persyaratan komposisi kimia kanthi open forging open, forging die. Mesin kasar, perawatan panas lan mesin rampung kabeh kasedhiya. Jatah perawatan panas sing cocog kanggo flensa, produk penempaan tekan 97,8%. Kita kerja sama erat karo organisasi crane, minyak bumi, kimia, pertambangan, metalurgi, hidrolik, coking, sepur, mesin rekayasa, tenaga listrik, pamrosesan panganan, kertas, pembuatan kapal, transportasi lsp. Produk wiwit saka roda, katrol, sprockets, gir, gir, bagean dering, silinder, poros, silinder, blok, modul, kanggo kursi pendukung, lsp. Produk kasebut andal ing bahan lan kualitas stabil, lan wis diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.

Industri sing Kita Ladeni

  • ENERGI KANGGO

    Energi angin minangka sumber energi terbarukan sing resik lan bebas polusi. Tenaga angin nuduhake konversi energi kinetik angin dadi energi listrik. DHDZ nawakake macem-macem flensa tenaga angin diameter gedhe. Iki minangka anggota struktural sing nyambungake saben bagean menara angin utawa ing antarane menara lan hub. Bahan sing digunakake kanggo flange tenaga angin yaiku baja Q345E / S355NL kekuatan tinggi paduan rendah. Lingkungan kerja duwe suhu minimal -40 ° C lan tahan nganti 12 angin. Perawatan panas mbutuhake normalisasi. Proses normalisasi nambah sifat mekanik sing komprehensif saka flange tenaga angin kanthi nyaring biji-bijian, nggawe seragam struktur, nambah cacat struktur.

  • INDUSTRI MINYAK & GAS

    Industies minyak lan gas nuntut flensa dipercaya kanggo proses Hulu, Midstream lan Downstream. Ing pambangunan proyek skala gedhe kasebut, kahanan kerja macem-macem lan kompleks, kalebu media lan materi sing akeh. Ana akeh persyaratan khusus kanggo kualitas flensa lan perlengkapan liyane. DHDZ nawakake flensa kanggo memenuhi syarat resistensi retak stres sulfida (SSC) ing lingkungan proses kilang asem, yaiku lingkungan sing ngemot hidrogen sulfida basah (H₂S).

  • KOMPONEN RAILWAY, MESIN OTOMOTIF, LATHE

    Shafts Drive biasane digunakake ing truk tank, truk bahan bakar, alat penyiram, kreta, perusak dalan, kendaraan kerja udara, truk sampah, lan liya-liyane Spindel Utama umume digunakake ing mesin lather. DHDZ nawakake macem-macem poros palsu kanggo komponen Railway, Automotive, Lathe Machine.

  • INDUSTRI PROSESING Panganan GULA GAYA

    DHDZ nawakake ngapura khusus, kayata stator 2Cr13, sing mbantu Klien kita ing proses lini produksi kentang, pati jagung, produk gula lan pamrosesan panganan kanggo ngasilake mesin lan peralatan sing tahan lan tahan nyandhang.

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.

Yen sampeyan kasengsem karo penawaran gratis, umpan balik gratis babagan flensa utawa ngapusi
tulung sampeyan njaluk kontak liwat INQUIRY SAIKI.