Sugeng rawuh ing DHDZ

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.Iki darmabakti kanggo Pabrikan, Ekspor, Distribusi lan Pemasaran Flanges, Forgings, Aksesoris lan unsur liyane sing gegandhengan karo Energi Terbarukan, Pabrik Angin, Industri Minyak & Gas, Onshore, Offshore, Refinery, Petrokimia, Banyu & WWTP, Industri Pangolahan Pangan. , Industri Daya & Galangan Kapal, Otomotif.

  • 20 PENGALAMAN TAHUN
  • 80 STAFF PROFESIONAL lan TEKNIK
  • 1000 + saka FORGINGS
  • 20000 T FORGINGS lan
    FLANGES saben taun
  • Produk lan Layanan

    Kita, DHDZ, ngasilake flanges lan forgings miturut gambar, syarat komposisi kimia dening open die forging, die forging.Mesin kasar, perawatan panas lan mesin rampung kabeh kasedhiya.Jatah qualified saka perawatan panas kanggo flange, forging produk tekan 97,8%.Kita kerja sama rapet karo organisasi crane, petroleum, kimia, pertambangan, metalurgi, hidrolik, coking, sepur, mesin teknik, tenaga listrik, pangolahan pangan, kertas, galangan kapal, transportasi lan liya-liyane, produk saka roda, katrol, sprocket, gir, Gir ring, bagean ring, silinder, shafts, silinder, pamblokiran, modul, kanggo prewangan kursi prewangan, etc. Produk sing dipercaya ing bahan lan stabil ing kualitas, lan wis diekspor kanggo luwih saka 40 negara Worldwide.

Industri Kita Ngawula

  • ENERGI sing bisa dianyari

    Energi angin minangka sumber energi terbarukan sing resik lan bebas polusi.Daya angin nuduhake konversi energi kinetik angin dadi energi listrik.DHDZ nawakake macem-macem flange daya angin diameter gedhe.Iku anggota struktural sing nyambung saben bagean saka menara angin utawa antarane menara lan hub.Materi sing digunakake kanggo flange daya angin yaiku baja kekuatan dhuwur paduan rendah Q345E / S355NL.Lingkungan kerja nduweni suhu minimal -40 °C lan bisa tahan nganti 12 angin.Perawatan panas mbutuhake normalisasi.Proses normalisasi nambah sifat mekanik lengkap flange tenaga angin kanthi nyaring biji-bijian, seragam struktur, nambah cacat struktur.

  • INDUSTRI MINYAK & GAS

    Industri minyak lan gas njaluk flanges sing dipercaya kanggo proses Hulu, Midstream lan Hilir.Ing pambangunan proyek-proyek skala gedhe kasebut, kahanan kerja maneka warna lan kompleks, kalebu akeh media lan bahan.Ana akeh syarat khusus kanggo kualitas flanges lan fitting liyane.DHDZ nawakake flensa sing nyukupi syarat kanggo tahan sulfida stress cracking (SSC) ing lingkungan proses kilang asam, yaiku, lingkungan sing ngemot hidrogen sulfida basah (H₂S).

  • KOMPONEN KERETAPI, OTOMOTIF, MESIN bubut

    Drive Shafts utamané dipigunakaké ing truk tank, truk bahan bakar, sprinklers, wagon, wreckers dalan, kendaraan karya aerial, truk sampah, etc. Spindles Utama utamané digunakake ing mesin lather.DHDZ nawakake macem-macem shaft palsu kanggo komponen Railway, Otomotif, Mesin Bubut.

  • INDUSTRI PENGOLAHAN PANGAN, PATI, GULA

    DHDZ nawakake tempa khusus, contone, stator 2Cr13, sing mbantu Klien ing proses produksi kanggo kentang, pati jagung, produk gula lan pangolahan panganan kanggo ngasilake mesin lan peralatan sing stabil lan tahan nyandhang.

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.

Yen sampeyan kasengsem ing cepet, free Kutipan ing flanges utawa forgings
please aran gratis kanggo hubungi liwat INQUIRY SAIKI.