Компанија

За нас

Повеќе за нашата компанија

Од 1999 година, кованиците DHDZ (Shanxi Donghuang Wind Power Flange Manufacturing Co., Ltd) дизајнира и произведува прирабници и кованици кои обезбедуваат максимална ефикасност, издржливост и доверливост за индустријата за нафта и гас, како и за широк спектар на индустриски апликации, вклучително и машинско производство , петрохемикалии, и цевководи и морски фалсификување индустрија.
Основавме нов оддел за завршна обработка со водечка технологија за да ги задоволиме различните клиенти.Горди сме што сме дел од бизнисот со фалсификување, кој доставува квалификувани кованици и прирабници на клиентите ширум светот.

1
2
3
стандардно

Нашиот успех почива на градење на доверливи, долгорочни односи со клиентите и се фокусираме на испорака на производи од прва класа, контрола на трошоците и концептот на услуга на емпатија, градење на нашите резултати на основните пазари за да освоиме нов бизнис и да ја зајакнеме нашата позиција.

Во 2010 година, DHDZ го пресели својот маркетинг центар во Шангај, најголемиот град во Кина.Потпирајќи се на предностите на Шангај како меѓународна метропола во превозот, финансиите, науката и иновациите, талентот и другите аспекти, DHDZ е посветена на глобалните клиенти да им обезбеди побрза соодветна брзина, повисок квалитет на производи, подобра цена и подобра услуга!

 

 

Нашата култура

Мисија:да ги поддржи енергетските, хемиските и индустриите за производство на опрема и да придонесе за човечкиот развој.

Визија на претпријатието:да стане водечко претпријатие за фалсификување во Кина и признато од светот.

Основни вредности:win-win, луѓе споделување, иновации, трудољубивост

Стил на претпријатие:строг, педантен, Искреност

Добавувачи на материјали

ISO9001e
ISO9001z
TUV-dei
TUV-en
хенг
549d9cf5
a3c82eb7
b7032ddf
2
ec6131ba

Сертификација

Бизнис

Енергијата на ветерот

Рударски машини и опрема

Производство на воздухопловство

Вода и ПСОВ

Хемија и фармацевтика

Изградба на бродови

Проект за гасовод

Инженерство за размена на топлина

Продукциски капацитет

DHDZ фалсификување машини и машинска опрема

Отворете го чеканот за ковање

Капацитет:

тежина на фалсификување до 35 тони

Печка за греење со гас

Максимална тежина на оптоварување

Максимална работна температура

Димензии на внатрешната комора

Ширина x Висина x Длабочина

Хоризонтална машина за тркалање прстен

Капацитет:

фалсификувани прстени до дијаметар до 5000 mm, длабочина од 720 mm.

Печка за термичка обработка од типот на автомобил

Максимална тежина на оптоварување

Максимална работна температура

Димензии на внатрешната комора

Ширина x Висина x Длабочина

Вертикална машина за тркалање прстен

Капацитет:

фалсификувани прстени со дијаметар до 1500 mm, длабочина од 720 mm

Печка за термичка обработка на бунар

Максимална тежина на оптоварување

Максимална работна температура

Димензии на внатрешната комора

Ширина x Висина x Длабочина

CNC машина за глодање и дупчење со 3 оски

PM2030HA NEWAY CNC

Машински центар

ЦПУ машина за мелење

Тешки струг за вертикално вртење

Сечење со жица-електрода

CNC машина за глодање и дупчење

ЦПУ со голема брзина се движи подемен

машина за дупчење со двојни битови

Машина за вртење

Тешки струг за вртење

Машина за сечење пламен

Машина за радијално дупчење

ЦПУ

фреза

Тешки вертикален CNC струг за вртење

Хоризонтална досадна машина

Машина за сечење пила

Контрола на квалитет

DHDZ лабораторија и инспекциска опрема и производен процес

Верние дебеломер

Машина за тестирање на удар

Метролошки микроскоп

Спектрометар на тип на директно читање

Сува пенетрација

Протабилен мерач на цврстина

Хидраулична машина за пробивање примероци

Металографска машина за земање примероци

Ултразвучен детектор за дефекти

Детектор за магнетни честички

Тестер за цврстина на ролна Zwick

Ударен примерок со засечен проектор

Механички мулти-тестер

Дигитален ултразвучен детектор

Необработен матерјал

Греење

Прстен тркалање

Механички тест

Машинска инспекција

Дупчење

Завршен преглед

Складирање

Инспекција на спектрометар

Ковањето

Термичка обработка

Тест на удар

CNC струг

Инспекција на дупчење

Пакување

Се вчитува

Сечење материјал

Инспекција на фалсификување

Снимање на термичка обработка

Машинска обработка

CNC струг инспекција

Печатење

Пакување на палети

Испорака