TUBE & WIRE holdes i Düsseldorf, Tyskland fra 20. til 24. JUNI 2022.

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.vil delta på Wire & Tube 2022 – International Wire and Tube Trade Fair.
–TUBE & WIRE holdes i Düsseldorf, Tyskland fra 20. til 24. JUNI 2022.

Ønsker deg og teamet ditt hjertelig velkommen til å besøke oss på stand E20-1 i hall 1 under TUBE & WIRE FAIR 2022 i Düsseldorf, Tyskland!
Standnummer:HALL 1 / E20-1
nyheter 2

Internasjonal messe for tråd og rør
Federal Ministry for Economic Affairs and Energy (BMWi) støtter unge, innovative gründere på de ledende Düsseldorf-messene for ledning, kabel og rør.
I 2022 vil det føderale departementet for økonomiske saker og energi (BMWi) engasjere seg i Düsseldorf-messen wire and Tube, de internasjonale nr. 1-messene for wire-, kabel- og rørindustrien, som skal holdes i hallene til Düsseldorf Exhibition Senter fra 20. til 24. JUNI 2022.

Unge, innovative start-ups kan søke om å delta i wire og/eller Tube med Messe Düsseldorf og vil få muligheten til å presentere sine innovative produkter og tjenester som en del av en BMWi Pavilion vinteren 2020.
I løpet av de fem dagene messen varer, forventes det 70 000 fagbesøkende fra hele verden;sammen med nøkkelaktørene i disse næringene vil det også være en sterk SMB-tilstedeværelse.For de som produserer og handler i disse sektorene er det et must å være representert på wire og Tube.
Møt dine forretningspartnere på verdens viktigste messe for tråd- og kabelindustrien.
Her drives virksomhet;Her knyttes og dyrkes verdifulle kontakter;og her vil du også se de globale innovasjonene som alle vil snakke om i morgen.De som er av betydning, og de som gjerne vil være det, er på tråden.Du burde være der også.


Innleggstid: 14. juni 2022

  • Tidligere:
  • Neste: