TUBE & WIRE e faia i Düsseldorf, Siamani mai IUNI 20-24, 2022.

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.o le a auai i le Wire & Tube 2022 – International Wire and Tube Trade Fair.
–TUBE & WIRE e faia i Düsseldorf, Siamani mai IUNI 20-24, 2022.

Faʻafeiloaʻi ma le alofa oe ma lau 'au e asiasi mai ia i matou i le Booth E20-1 i le Hall 1 i le 2022 TUBE & WIRE FAIR i Düsseldorf, Siamani!
Numera Faleoloa:FALE 1 / E20-1
talafou2

Fa'aaliga Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-malo o Uaea ma Fa'apa'au
O le Matagaluega a le Feterale mo Mataupu Tau Tamaoaiga ma Malosiaga (BMWi) e lagolagoina talavou, fai pisinisi fou i le taʻutaʻua o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga a Düsseldorf mo uaea, uaea ma paipa.
I le 2022 o le Federal Ministry for Economic Affairs and Energy (BMWi) o le a auai i le Düsseldorf trade fairs wire ma Tube, o le numera faavaomalo o fefaʻatauaʻiga faʻatau mo le uaea, cable ma tube alamanuia, e faia i totonu o potu o Düsseldorf Exhibition. Nofoaga mai ia IUNI 20-24, 2022.

E mafai ona talosaga tupulaga talavou fou e auai i le uaea ma/poo le Tube ma Messe Düsseldorf ma o le a tuʻuina atu le avanoa e tuʻuina atu ai a latou oloa fou ma auaunaga o se vaega o le BMWi Pavilion i le taumalulu 2020.
I luga o le lima aso o le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga e 70,000 tagata asiasi mai fefaʻatauaʻiga mai le lalolagi atoa e faʻamoemoeina;fa'atasi ai ma le au ta'a'alo autu i nei alamanuia o le a iai fo'i le malosi o SME.Mo i latou o lo'o gaosia ma fefa'ataua'iga i nei vaega e tatau lava ona fa'atusaina i le uaea ma le Tube.
Feiloai i au paaga faapisinisi i le maketi sili ona taua a le lalolagi mo pisinisi uaea ma uaea.
E fai pisinisi iinei;o feso'ota'iga taua e faia ma fa'atupuina iinei;ma o iinei o le a e vaʻavaʻai ai foʻi i mea fou faʻavaomalo o le a talanoa tagata uma i le taeao.O i latou e taua, ma i latou e fia avea, o loo i le uaea.E tatau foi ona e i ai iina.


Taimi meli: Iuni-14-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: