TUBE & WIRE ќе се одржи во Дизелдорф, Германија од 20-24 ЈУНИ, 2022 година.

Shanxi DongHuang Wind Power Flange Manufacturing Co., LTD.ќе присуствува на Wire & Tube 2022 - Меѓународен саем за жици и цевки.
– TUBE & WIRE ќе се одржи во Дизелдорф, Германија од 20 до 24 јуни 2022 година.

Топло добредојде вам и вашиот тим да не посетите на Бут Е20-1 во Сала 1 за време на САЕМОТ НА TUBE & WIRE 2022 во Дизелдорф, Германија!
Број на штанд:САЛА 1 / Е20-1
вести2

Меѓународен саем за жици и цевки
Сојузното Министерство за економски прашања и енергија (BMWi) ги поддржува младите, иновативни претприемачи на водечките трговски саеми во Дизелдорф за жица, кабли и цевки.
Во 2022 година, Федералното Министерство за економски прашања и енергија (BMWi) ќе се вклучи во саемите во Дизелдорф, Wire and Tube, меѓународните бр. Центар од 20-24 ЈУНИ 2022 г.

Младите, иновативни старт-ап компании можат да аплицираат за учество во Wire и/или Tube со Messe Düsseldorf и ќе добијат можност да ги претстават своите иновативни производи и услуги како дел од BMWi Pavilion во зима 2020 година.
Во текот на петте дена на саемот се очекуваат 70.000 трговски посетители од целиот свет;покрај клучните играчи во овие индустрии, ќе има и силно присуство на МСП.За оние кои произведуваат и тргуваат во овие сектори, мора да бидат претставени во Wire and Tube.
Запознајте ги вашите деловни партнери на најважниот светски саем за индустријата за жици и кабли.
Овде се води бизнис;овде се остваруваат и одгледуваат вредни контакти;и тука ќе ги видите и глобалните иновации за кои утре сите ќе зборуваат.Оние кои се важни, и оние кои би сакале да бидат, се на жица.Треба да бидете и вие таму.


Време на објавување: Јуни-14-2022 година

  • Претходно:
  • Следно: