Tolu fa'amaufa'ailoga taua i fa'ata'ita'iga flange

1. ta'amilosaga igoa DN:
Flangee faasino i le ta'ita'i ta'u o le atigipusa po'o le paipa ma le au.O le fa'aigoa o le atigipusa e fa'atatau i le pito i totonu o le atigipusa (sei vagana ai le atigipusa o lo'o i ai se paipa e pei o se fa'agogo), o le fa'aigoaina o le paipa e fa'atatau i lona lautele fa'atatau, o se tau i le va o le totonu ma le pito i fafo o le. o le paipa, o le tele o ia mea e latalata i le pito i totonu o le paipa.O le lautele pito i fafo o le paipa uʻamea e tutusa le lautele o le igoa e tutusa, ma o le lautele i totonu e ese foi ona ua suia le mafiafia.14 - tagai i le laulau 1.

https://www.shdhforging.com/blind-forged-flage.html
2. Ole mamafa PN:
O le mamafa o le igoa o se togi o le mamafa ua tu'uina atu mo le fa'amoemoe e fa'atuina se tulaga.14 - tagai i le laulau 2.
3. Omiga galue fa'atagaina maualuga:
O le mamafa o le mamafa i totonu o le vaʻa faʻamalosi e faʻatatau i lalo o le tulaga omea flange16Mn (poʻo le 16MnR) ma le vevela mamanu 200oC.Ina ua lemea flangema le suiga o le vevela, o le maualuga o le mamafa o galuega faʻatagaina o le flange o le a faʻateleina pe faʻaitiitia.Mo se fa'ata'ita'iga, o le maualuga o le mamafa fa'atagaina o le fa'a'au'au u'u umi-ua o lo'o fa'aalia i le Laulau 14-3.


Taimi meli: Iul-04-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: