aisea ua matua taatele ai le faia o mea

Talu mai le amataga o le tagata, ua faʻamautinoaina e le uʻamea le malosi, faigata, faʻamaoni, ma le maualuga maualuga i oloa eseese.I aso nei, o nei faʻamanuiaga o mea faʻapipiʻi e sili atu le taua aʻo faʻateleina le vevela, uta, ma faʻalavelave.
Fa'ailogainao vaega e mafai ai ni mamanu e fa'aogaina ai le maualuga o uta ma fa'alavelave.O le alualu i luma talu ai nei i le fa'aogaina o tekinolosi ua matua fa'ateleina ai le tele o meatotino o lo'o maua i fa'ameamea.
I le tulaga tau tamaoaiga, o oloa fa'apena e matagofie ona o lo latou fa'atuatuaina sili atu, fa'aleleia le gafatia o le fa'apalepale, ma le maualuga maualuga o le fa'aogaina e mafai ai ona fa'amamaina ma fa'agasolo atili i auala fa'aototometi.
O le maualuga o le faʻatuatuaina faʻavae e ausia i se faʻamaʻiina e le sili atu i soʻo se isi faiga faʻaogaina.E leai ni taga kesi i totonu po'o avanoa e mafai ona mafua ai le toilalo fa'afuase'i i lalo o le fa'alavelave po'o le a'afiaga.O le tele o taimi, o le fa'agasologa o le fa'agaoioiga e fesoasoani i le fa'aleleia atili o vaila'au tu'u'ese'esega o le fa'atauga fa'ameamea e ala i le fa'anofoina o mea fa'aautu i nofoaga eseese i le taimi atoa o le fa'atauga.
I le mamanu, o le faʻatulagaina faʻamaoni o faʻamaufaʻailoga o lona uiga o mea saogalemu e faʻavae i luga o mea o le a tali vave atu i lona siʻosiʻomaga e aunoa ma se tau faʻapitoa faʻapitoa e faʻasaʻo mo faaletonu totonu.
I le tagata faigaluega gaosiga, o le faʻatuatuaina faʻatulagaina o faʻamaufaʻailoga o lona uiga o le faʻaitiitia o manaʻoga o asiasiga, tali tutusa i le vevela, ma le faʻaogaina faifaipea, o mea uma e saofagā i le televave o fua o le gaosiga ma tau maualalo.

https://www.shdhforging.com/news/why-are-forgings-so-prevalent


Taimi meli: Iul-20-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai: