Flat sveiseflens smimetode og saker som trenger oppmerksomhet

Flat sveiseflensi henhold til din favorittsmiingdø bevegelse, kan den deles inn i sving rullende, sving roterendesmiing, rullesmiing, kilerulling, ringrulling, kryssrulling og så videre.Presisjonssmiing kan også brukes i svingvalsing, svingrotasjonssmiing og ringvalsing.Rullesmiing og kryssvalsing kan brukes som forbehandling av slanke materialer for å forbedre materialutnyttelsen.Som fri smiing er rotasjonssmiing delvis utformet og har fordelen av å forme seg selv om smikraften er mindre enn smistørrelsen.Kompleks smiing kan etterbehandles i en eller flere prosesser.Fordi det ikke er noen gradkanter, reduseres smilagerområdet og den nødvendige belastningen reduseres.
Dettesmiingmetoden får materialet til å utvide seg fra nær flensen når det maskineres.Fordi avstanden mellom dyseoverflaten og den frie overflaten er forskjellig, er det vanskelig å garantere presisjonen.Derfor kan produktene med kompleks form og høy presisjon produseres ved å kontrollere bevegelsesretningen til smimatrisen og den roterende smiingsprosessen ved hjelp av datamaskin.Ja jeg kan gjøre det.Oppnådd med lavere smikraft.Dampturbinblader og andre typer og stor størrelsesmiingproduksjon.
Flat sveiseflens smiingkan deles inn i gratissmiing, opprørende, ekstrudering, formsmiing, lukket formsmiing og lukket opprørende smiing.Generelt kalles smiing i rekrystalliseringstemperaturområdet varmsmiing, ved romtemperatur uten oppvarming kalles smiing kaldsmiing.Nårflatsveisede flenserersmiddved lav temperatur, dimensjonene tilsmiingendres knapt.Når smidd under 700 ℃, dannes nesten ingen oksidbelegg og ingen overflateavkulling forekommer.
Flat sveiseflenstetningsprinsipp: de to tetningsflatene til boltene presser på flenspakningen for å danne en tetning, som også kan føre til tetningsskade.For å opprettholde tetningen er det nødvendig å opprettholde en stor boltkraft, så øk bolten.Store bolter skal matche store muttere.Dette betyr at du trenger bolter med større diameter for å skape forhold for å stramme mutteren.

https://www.shdhforging.com/socket-weld-forged-flange.html
Merknad forflat sveiseflens
1. Stålplaten som brukes til å produsereflatsveisede flenserer produsert og brukt gjennom ultralydinspeksjon uten delaminering, for å identifisere problemer med god kvalitet og ytelse, og produsert og testet i henhold til spesifikke kvalitetskrav, har ikke stålplaten kvalitetsproblemer.
2. Stål kuttes i strimler langs rulleretningen, og bøyes deretter og stumpsveises til ringer, og danner en sirkulær overflate på stålet.Sylinderen.Ved fremstilling av flatsveisede flenser bør ikke stålplaten maskineres direkte til halsflensen, men heller produseres og maskineres med en bestemt teknikk.


Innleggstid: 13. juni 2022

  • Tidligere:
  • Neste: