Fa'atomuaga o flanges e le masani

Flange e le masani o se ituaigaflangee fa'atatau i tulaga fa'ale-atunu'u po'o nisi tulaga mai fafo.Aua o le tulagaflangee le mafai ona ausia manaʻoga o le faʻaaogaina i nisi taimi faʻapitoa, e tatau ona suia ma faʻaleleia nisi tulagaflanges.O loʻo gaosia le flange e le masani ai, ma o loʻo i ai manaʻoga i le mamanu o mea e le masani aiflange.
E mafai ona gaosia atigi mea faigaluega vaila'au e ala ile lafo,fa'ameamea, po'o le uelo, po'o le faia o ni nai vaega ona fa'apipi'i lea i se feso'ota'iga e mafai ona tatala.O lenei fausaga o loʻo i luga o le tasi itu, o le faʻaogaina o le faʻagasologa o le mamanu i le tatalaina o manaʻoga fesoʻotaʻiga, i le isi itu e mo le gaosiga, faʻapipiʻiina ma le tausiga o le faigofie.O loʻo i ai le tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e mafai ona aveese i masini vailaʻau, e pei o le fesoʻotaʻiga filo, socket socket ma le flange connection.
Mai le manatu o le mamanu, o le fesoʻotaʻiga flange bolted e mafaufauina o se faiga, ma le leak e pei o se mamanu mamanu, e tatau ona talafeagai, ae mo le tele o tausaga o le mamanu o le suʻesuʻega na faʻaalia ai ona o le lavelave o faʻalavelave faʻatinoga o gasket, faʻaitiitia le poto masani. nai lo le taimi nei, o lea o le taimi nei o le mamanu flange e faavae i luga o le mafaufau mai le malosi, o lona uiga e pulea le mamafa o le flange o le mamanu.

https://www.shdhforging.com/forged-ring.html

Mai se vaaiga mamanu, e mafai ona vaevaeina flanges i ni ituaiga se tolu:
1. Ta'a'alo flange o lona uiga o le flange e le o fa'amau sa'o i luga o le atigi po'o le fa'amautu ae e le mafai ona fa'amautinoa o le flange i totonu o le atigi atoa e amoina le fausaga o uta.
2. Tuufaatasiflange, o lona uiga, o le flange e fai pe lafo i totonu o le tino e tasi i totonu o le atigi, pe ueloflangeua faaaoga e avea ma tino e tasi i totonu o le atigi.
3. Soʻo se flange, mai le vaaiga o le fausaga, o lenei flange e fesoʻotaʻi ma le atigi atoa, ma o le faʻamalosi e sili atu le leaga nai lo le lautele.
Po o le a lava le ituaigaflange, o lona mamanu faʻatulagaina metotia faʻatulagaina e mafai ona aofia ai ni faʻafitauli autu se lua: o le tasi o vaega i le fausaga fesoʻotaʻiga flange e tatau ona lava le malosi.Lona lua, o le sootaga lava ia e tatau ona faʻamaonia e faʻamaufaʻailoga.

 


Taimi meli: Iuni-22-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: