E aumai e le aufaipisinisi mafolafola laumei ia e malamalama i fa'afitauli o le pala

Flange uelo mafolafolagaosi oloa aumai oe ia malamalama i leflangefaafitauli a'a
O le mafuaaga tuusao mai fafo oflangema le fa'amea fa'amau o le i ai lea o mea fa'afefete i le va oflangekilia, i le leai o se puipuiga faʻapipiʻi anti-corrosion,flangeu'amea luga ma fa'amau fa'afeso'ota'i sa'o i le vai ma le ea e le o toe umi ae elea.E tasi le luaflangesi le sooga faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo paipa palasitika faiga faʻafefe mo le vaiaso, taumafai e puipuia le susu i fafo ma mea eseese i totonu o le va o le flange, o le auala i se tulaga patino e mafai ona puipuia ai sundries i totonu o le flange gap, ae o le anti-corrosion aafiaga i luga o le flange. vaega e le tele, ina ua uma ona faaaoga na maua vaega e tolu o le faafitauli:
https://www.shdhforging.com/orifice-forged-flanges.html
1. Ona o le le mafai ona ausia atoatoa faamauga, i se siosiomaga susu, o loo i ai pea le condensation vai faaputuputu i le flange kilia ona o le eseesega o le vevela.Afai e le mafai ona faʻaumatia i le taimi, o le a faʻavaveina le pala.
2. o se pea o flange kilia mai le tapunia fafo, le taimi lava le flange gasket leakage, faigofie e maua mai le faaputuputu kasa faalenatura, e le talafeagai i le gaosiga saogalemu.
3. A maeʻa se vaitaimi o le faʻaaogaina, e manaʻomia ona suia le faʻapipiʻi ma le paʻu palasitika i taimi uma ona o le matua o le mea.
O le mea lea, faʻaaoga le lipine faʻapipiʻi poʻo le paipa palasitika e faʻamau ai leva laugutumai fafo e faia togafitiga anti-corrosion, o le aoga aoga e le lelei, e manaʻomia le suʻeina o se tekonolosi togafitiga fou ma le auala o le paipa.flange.


Taimi meli: Iul-14-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: