O le a le fa'amaina o le fa'ama'iina?E fa'afefea ona puipuia le fa'ama'iina?

Pe a faʻamafanafanaina faʻamalama, o le taimi e nofo ai e umi tele i le maualuga o le vevela, o le okesene i totonu o le ogaumu ma le okesene i totonu o le vai e faʻapipiʻi faʻatasi ma le uʻamea o le faʻamaʻiina ma o le mea na tupu o le faʻamaʻiina e taʻua o le faʻamaʻi.Fusible faia i le u'amea oxide pipii i luga o le pa'u o le u'amea mafiafia pa'u, e pei o le gaioiina a'o le'i aveese mea le mama, o le a oomi i luga o le fa'ameamea, fa'amama pe a uma ona pikiina, vaega pa'u pa'u sag faia.fa'amauina lugapitting, ogaoga pe a fai fa'ailoga geometry lapo'a, alauni machining, po'o se i'uga o le le lava ma fai ai vaega e uliuli foliga i luga o fasi, o le a i ai se aafiaga i le sa'o o leoti forgings.

https://www.shdhforging.com/forged-shaft.html

O auala e puipuia ai le faʻamaʻiina o:
(1) faʻaitiitia le taimi e nofo ai i le maualuga o le vevela pe a faʻamafanafanaina le faʻamaʻiina, faʻavaveina le faʻavevelaina, ma taumafai e faʻaoga le auala faʻaogaina o le faʻaitiitia o le utaina ma le faʻapipiʻiina masani.
(2) tausia se atemosifia micro oxidation i totonu o le ogaumu, faʻaitiitia le ausa vai i totonu o le ogaumu, faʻaitiitia le vevela faʻamaʻi poʻo le puipuia o togafitiga faʻapipiʻi,
(3) fa'atumauina se tama'i mamafa lelei i totonu o le ogaumu e taofia ai le ea malulu mai le manava i totonu o le ogaumu.
(4) ina ua uma ona vevela le pala, pulumu, vai mamafa maualuga (o le mamafa e le itiiti ifo i le 10Mpa) tuʻi poʻo le faʻaaogaina o le deformation (pe a fai o loʻo i ai le 0.05% o le uamea fausaga? 0.2% o le tikeri o le deformation) e aveese ai le fua ole oxide.


Taimi meli: Apr-15-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: