Køle- og opvarmningsmetoder til rustfrit smedegods

I henhold til de forskellige kølehastigheder er der tre kølemetoder af rustfrit stålstålsmedninger: afkøling i luften, afkølingshastighed er hurtigere;Afkølingshastigheden er langsom i sandet;Køling i ovnen, afkølingshastigheden er den langsomste.
1. Afkøling i luften.Eftersmedning, rustfristålsmedningerplaceres direkte på gulvet i værkstedet til afkøling i enkeltstykker eller i bunker, men ikke på den våde jord eller metalpladen, ej heller på stedet med træk, for at undgå ujævn afkøling eller lokal hurtig afkøling, der forårsager revner.
2. Køling i den tørre aske- og sandkasse (kasse), den generelle stålsandtemperatur bør ikke være mindre end 500 ℃, den omgivende aske og sandtykkelse er ikke mindre end 80 mm.
3. Køling i ovn, rustfristålsmedningersættes direkte i ovnen til afkøling efter smedning.Temperaturen på ståldele i ovnen bør ikke være lavere end 600-650 ℃, og temperaturen på rustfrit stålsmed i ovnen svarer til ovnens temperatur.Fordi afkølingshastigheden af ​​rustfrit stålsmedegods kan styres ved ovntemperaturjustering, er den velegnet til eftersmedning af højlegeret stål, speciallegeret stålsmedning og store rustfrit stålsmedninger.

https://www.shdhforging.com/forged-shaft.html

Rustfristålsmedningerinduktion overflade opvarmning metoder har to slags: kontinuerlig mobil og fast, kontinuerlig bevægelse metode er sensoren eller rustfrit stål smedegods opvarmning og bevægelse i processen med afkøling og bratkøling efterfulgt af kanten.Og den faste rustfristålsmedningervarmehærdende overflade i sensoren, føleren og rustfrit smedemateriale har ingen relativ bevægelse, for at blive opvarmet til temperaturen efter sprayafkøling eller rustfrit stål smedegods ind i hele kølemediet bratkøling.
Fast opvarmning er begrænset af udstyrets effekt.Nogle gange bruges gentagen opvarmning eller forvarmning til 600 ℃ for at opvarme rustfrit stålsmedninger, der overskrider effektgrænsen og nå en vis dybde af det hærdede lag.
Rustfristålsmedningerinduktionsopvarmning ved hjælp af kontinuerlig mobil opvarmning er mere almindelig, højfrekvent slukningsopvarmning er normalt fast sensor og rustfrit stål smedninger mobile.Medium frekvens og effekt frekvens opvarmning, ofte til sensor bevægelse, rustfrit stål smedegods kan også roteres efter behov.Induktoren er monteret på det bevægelige bord på bratkølingsmaskinen.
Slukningstemperaturen afhænger af valget af effekt og bevægelseshastighed, fordi det kontinuerlige bevægelige opvarmningsareal er lille, er anvendelsesområdet for rustfrit stålsmedninger mere omfattende, så på nuværende tidspunkt, i induktionsopvarmning af rustfrit stålsmedning i ind- og udland, generel brug af høj effekt induktion opvarmning metode til lav.


Indlægstid: 13. maj 2021

  • Tidligere:
  • Næste: