Hvordan dehydrogenere glødende smidninger

Ettersmiingvarmebehandling avstore smidningerettersmiingdannes umiddelbart etter at varmebehandlingen kallesettersmiingvarmebehandling.Meningen medettersmiingvarmebehandling av store smidninger er hovedsakelig å avstresse, rekrystallisere kornraffinering og dehydrogenering på samme tid.
1. Rekrystalliseringsbehandling Etter flere rekrystalliseringsbehandling av store smidninger, kornforfining, mikrostrukturforbedring, ytelsesforbedring.
2. Dehydrogengløding vil redusere hydrogenet ismiings til grensen for hydrogeninnholdet nedenfor, og gjør distribusjonen jevn, for å unngå faren for hvite flekker, hydrogensprøhet.
https://www.shdhforging.com/forged-discs.html
Løseligheten og diffusjonskoeffisienten til hydrogen i fase 7 og fase A er forskjellige, spesielt den lave løseligheten og den store diffusjonskoeffisienten til hydrogen i fase A, som gjør at hydrogen kontinuerlig diffunderer utover under glødeprosessen.Dehydrogeneringsgløding kombineres ofte med rekrystallisering.Temperaturen for dehydrogenglødning er vanligvis 650 ℃.Etter gløding bør den avkjøles så sakte som mulig for å hindre nye indre påkjenninger.Generell kjøling er delt inn i to trinn: over 400 ℃, på grunn av den gode plastisiteten til stål, er indre stress ikke lett å danne, slik at kjølingen kan være raskere;Under 400 ℃ vil kjølehastigheten reduseres.For smiing med flere legeringselementer og høyere ytelseskrav kreves en eller til og med flere rekrystalliseringsvarmebehandling etter smiing, for å forbedre strukturen og ytelsen til smiing.


Innleggstid: Jul-01-2022

  • Tidligere:
  • Neste: