O a meafaigaluega fa'avae mo le fa'apala?

E i ai ituaiga eseese o meafaigaluega faʻapipiʻi i le gaosiga o gaosiga.E tusa ai ma taʻiala taʻavale eseese ma uiga faʻatekonolosi, e masani lava o ituaiga nei: faʻapipiʻiina meafaigaluega o le samala, faʻamaʻi vevela vevela, lomitusi saoloto, masini faʻapipiʻi mafolafola, masini faʻapipiʻi eletise ma masini faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi masini, ma isi.
O le samala e fa'agasolo fa'ama

https://www.shdhforging.com/news/what-are-the-basic-equipment-for-forging
(1) fa'ameamea o le samala
O le samala faʻamalosi o se faʻaogaina o le samala, tootoo samala ma le piston i lalo vaega o le vaega o oloa i le taʻavale galue o le malosi o le kinetic, ma tuʻu i se sasao maualuga o le samala i luga o le anvil forging avanoa, pa'ū vaega o le tatalaina o le kinetic. malosi i le tele o le mamafa, faauma meafaigaluega forging o palasitisi deformation, o se masini malosi faifai pea, o le malosiaga gaosiga e masani lava ona sau mai le kasa fa'agogo fa'alauteleina le mana ma le samala i le malosi malosi. ea samala, ausa - ea samala, maualuga-saosaoa samala, hydraulic mate forging samala, ma isi.
O uiga faʻagasologa o le faʻamaʻiina o le samala e faʻapea: o le malosi o le malosi o le malosi mai le ulu o le samala (slider) o le faʻailoga lea o le totōina o le uta ma le faʻaogaina o le gafatia o le faʻaogaina o meafaigaluega samala; uta totoina ma stroke e leai se laina, ma o le latalata atu i le faaiuga o le stroke, o le tele o le malosi ta o le a be.In le forging deformation tulaga, o le malosi ua tatalaina faafuasei.I totonu o ni nai afe o le sekone, o le samala ulu saoasaoa e suia mai le saoasaoa maualuga i le zero, o lea e iai uiga o le aʻafiaga o le fausiaina. limu.

O se mea fa'avevela vevela o lo'o fa'agasolo fa'agaoioi

https://www.shdhforging.com/news/what-are-the-basic-equipment-for-forging
(2) lolomi pa'u vevela
Hot die forging lomitusi o se masini fa'ameamea e galue e tusa ai ma le faiga faavae o le crank slider.O le fa'aogaina o mea faigaluega e fa'atatau i se masini lomitusi. Fa'aaogaina le ta'avale afi ma le fa'ainisinia, o le gaioiga fa'ata'amilo e liua i le fa'asolo laina o le fa'ase'e.
O uiga o le faʻagasologa o le faʻaogaina o le lomitusi vevela vevela e faʻapea: ona o le faʻaogaina o masini faʻainisinia, o loʻo i ai se pito maualalo maualalo i le gaioiga o le poloka faʻasee; le tulaga o le poloka fa'ase'e.A o'o le uta e mana'omia e le fa'agasologa o le mamafa e itiiti ifo nai lo le uta lelei o le lomitusi, e mafai ona fa'ataunu'uina le fa'agasologa. e tatau ona fa'apipi'i le fa'ama'i ma le fa'atosinaina o masini puipui.

(3) lolomi fualaau aina

https://www.shdhforging.com/news/what-are-the-basic-equipment-for-forging
O se lomitusi saoloto mo le faia fua
O le lomitusi sikulima ose masini fa'ameamea lea e FA'A'OGA ai le fa'avili ma le nati e fai ma masini fa'asalalau ma fa'aliliu le suiga lelei ma le le lelei o le uili i luga ma lalo o le fa'ase'e e ala i le fa'aogaina o le sikulima.
O le sikuli lomitusi o se ituaiga o forging ma oomi le masini i le va o le samala pala ma le vevela vevela. O uiga galue o le forging e tutusa ma le samala forging.E le fa'amautu le ta'i o poloka fa'ase'e o lo'o, ma fa'atagaina le malaga toe fo'i a'o le'i o'o i le tulaga pito i lalo.E tusa ai ma le aofaʻi o galuega faʻaleagaina e manaʻomia e le faʻamaʻiina, e mafai ona pulea le malosi o le taʻavale ma le taimi o le taʻavale. i le lomi fa'ameamea.

Masini fa'asaga i luga

https://www.shdhforging.com/news/what-are-the-basic-equipment-for-forging
(4) masini fa'alava
O lo'o fa'aigoaina fo'i masini fa'ameamea mafolafola e pei o le fa'aleaga masini fa'asala po'o masini fa'alava, o le fausaga e tutusa ma le vevela o le lomitusi, mai le ta'iala o le gaioiga o lo'o i ai fo'i i se masini lomitusi, ae o lona vaega o galuega o le faia lea o le fa'ata'amilosaga fa'asolosolo. ma le crank connecting rod mechanism e tulia ai poloka fa'ase'e lua e fai le reciprocating motion.One slider mounting punch e fa'aogaina mo le fa'atupuina, ma o le isi slider mounting die e fa'aaogaina mo le fa'atotonugalemu o le pa.
O le masini fa'amafolafola fa'ameamea e fa'aaogaina le auala o le fa'atupu fa'alavelave fa'apitonu'u e maua mai ai fa'ama'i pa'u.I le faʻaopoopoga i le faʻaputuga i le lotoifale laasaga galuega, tuʻi, punou, flanging, tipi ma tipi e mafai foi ona iloa i luga o lenei equipment.Widely faʻaaogaina i forgings mo taavale, tractors, bearings ma vaalele.O le mafolafola masini forging ei ai uiga o le vevela vevela lolomi lomitusi, e pei o le tele rigidity o meafaigaluega, o le paʻu tumau, o le forging i le itu umi (le itu o le taia) o le tulaga mautu e lelei; Pe a galue, e faalagolago i luga o le mamafa static fausia forgings, o le vibration e laiti, e le manaomia le faavae tele ma so on.It o se ituaiga o meafaigaluega forging lautele faaaogaina lautele i forging tele.
Faiga fa'apalapala fa'asuavai

https://www.shdhforging.com/news/what-are-the-basic-equipment-for-forging

(5) le lomitusi hydraulic
O loʻo faʻaaogaina le eletise, o le pamu e faʻaliliuina le eletise eletise i le malosi o le mamafa o le suavai, ma o le faʻagasologa ma le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa o fasipepa e faʻamaeʻaina e ala i le eletise eletise ma le poloka faʻafefe (movable beam). o lona tele o le uta o galuega e fa'alagolago lava i le mamafa o le galue o le suavai ma le vaega o le cylinder galue.
O le fa'agasologa o fa'agasologa o le lomitusi hydraulic e masani lava ona aofia ai: ona o le maualuga o le fa'ato'aga e mafai ona maua i so'o se tulaga o le ta'avale galue o le poloka fa'ase'e (movable beam), e sili atu ona talafeagai mo le fa'auluina o le mamafa e toetoe lava a le suia le uta i totonu o le lautele. o le taʻavale umi; Ona o le faʻafefe o le valve i totonu o le hydraulic system, e faigofie ona iloa le faʻaogaina o le puipuiga. lea e le gata ina faalautele ai le faaaogaina o le lomitusi hydraulic, ae faia ai foi tulaga mo le optimizing le faiga forging. Talu ai o le poloka faasee (movable beam) e leai se tulaga mautu maualalo maualalo, o le aafiaga o le stiffness tino o lomitusi hydraulic i luga o le saʻo tele o e mafai ona tauia le faʻamalosi i nisi tulaga.I tausaga talu ai nei, o le alualu i luma o tekinolosi faʻapitoa ma le faʻaleleia atili o le lelei ma le saʻo o le faʻaogaina o le hydraulic ua faʻaleleia vave ai masini lomitusi hydraulic.
Masini ta'avale mama mo le fa'amama mama

u'u, apa'apa paipa, apa fa'amea fa'amoe, fa'au'au fa'amea, fa'au'u u'amea, apa'au u'amea, apa fa'a'ava'e, fa'ase'e i luga o le i'e, poloka fa'amea, fa'au'u o le ua, apa fa'atasi o vae, apa fa'apipi'i, fa'au'u mo le fa'atauina, pa fa'ata'amilomilo fa'amea, apa fa'apipi'i, mea fa'apipi'i paipa. ,ivi ua, fu'a sooga vae
(6) fa'avili fa'a, fa'amea ma fa'aomi masini
O le faʻaaogaina o le afi afi ma le faʻaaogaina o masini, i le faagasologa o galuega, o le vaega galue o meafaigaluega ma le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, e lua poʻo se tasi oi latou e faia le gaioiga faʻasolosolo. masini vili, masini ta'amilomilo fa'asolo ma masini radial forging machine, etc.

O foliga faatekinolosi o le rotary forming forging ma le fetaomi meafaigaluega e pei ona taua i lalo: o le avanoa o loʻo i lalo ifo o le faʻalavelave faʻapitonuʻu ma faʻalavelave faʻaauau i le lotoifale, o lea e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le malosi ma le malosi i le gaioiga, ma e mafai foi ona faʻaogaina le tele o faʻamau. galue vaega o meafaigaluega rotates i le faagasologa o masini, e sili atu ona talafeagai mo machining axles, tisiki, mama ma isi forgings axisymmetric.

Mai:168 forgings net


Taimi meli: Me-13-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai: