Fa'aoga o le fa'ama'a'a ma le fa'ama'a'a o fa'amea

Fa'amalo ma fa'ama'a'a o fa'ailoga fa'atinoga e fa'ailoa ai le mafai tineia ofa'ailoga, ma o latou foi o le faavae taua mo le filifilia ma le faʻaaogaina o mea.Malosio le maaa aupito maualuga lea afa'ameameae mafai ona ausia i lalo o tulaga lelei.O le mea autu e fuafua ai le tikeri faʻamaʻaʻaina ofa'ameameao le carbon content offa'ameamea, poʻo le sili atu le saʻo o le kaponi o loʻo i totonu o le vaifofo malosi i le austenite i le taimi o le tineia ma le vevela.O le maualuga o le carbon content, o le maualuga o le faʻamaʻaina o le sila o le a.
Hardenability o le uiga lea e fuafua ai le loloto ma le maaa tufatufaga o le uamea malo i lalo o tulaga faamaoti. O lona uiga, o le mafai ona maua le loloto o le tulaga maaa pe a faamaaaina le uamea, lea o se meatotino o le uamea. faigofie lea e mafai ona liua austenite i martensite pe a tineia le uamea. E masani lava ona fesootai i le mautu o le austenite supercooled i le uamea, po o le tineia mataʻina fua faatatau cooling i totonu.uamea fai.

https://www.shdhforging.com/forged-tubes.html

A maeʻa ona tineia, o loʻo matauina le fausaga metallographic ma le faʻamaʻaina o le tufatufaina atu i luga o le koluse o le mea malulu.O le laina vaega o le martensite ma o le vaega o totoe e vaevaeina i vaega e le o Martensite, o lona uiga, o le fausaga aʻo leʻi tineia. E mafai ona iloa mai le ata o le vaega martensite o le pa uʻamea i le itu taumatau e loloto atu, o lea e sili atu lona malosi, o le martensite maaa o mea i le itu tauagavale e maualuga atu, o lona uiga, e sili atu le faʻamaʻaʻaina.O le fua faʻafefe o le vaega faʻamalosi e eseese mai lea nofoaga i lea nofoaga i le taimi o le tinei. a oo atu le ogatotonu i le ogatotonu.Afai o le saosaoa cooling o luga ma le totonugalemu o le forging e sili atu nai lo le taua tele saosaoa cooling o le uamea forging, martensite fausaga e mafai ona maua i luga o le vaega atoa o le forging, o lona uiga, o le uamea forging ua tineia atoatoa. vaega totonugalemu o loʻo i lalo ole fua faʻafefeteina ogaoga, e maua martensite i luga ma maua ai mea e le-Martensitic i le fatu, e faʻaalia ai e leʻi tineia le faʻamaʻiina o le uamea.
I le gaosiga, o le malosi malosi o le silafa'ailogae masani ona faʻaalia e le loloto o le faʻamaʻaʻaina lelei, o lona uiga, o le mamao tuusaʻo mai luga e fuaina i le 50% (vaega vaega) o le martensite. faʻaalia le loloto o le faʻamaʻaʻaina lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le loloto o le faʻamaʻaina o le induction (DS) ma le vevela o vailaʻau vevela (DC) e fuaina i le mamao tuusaʻo mai luga i le maʻaʻa faʻamaonia.
O le tufatufaina atu o vaega faʻainisinia malosi pe a uma ona tineia ma faʻafefe ofa'ailogafaʻatasi ai ma faʻamalosi eseese o loʻo faʻaalia i le ata. High hardenability o ona mea faʻainisinia i luga o le vaega koluse o le tufatufaina tutusa, ma le tineia o totonu o le maualalo, maualalo mea faʻainisinia o le loto, toughness e maualalo.fa'amea uameafaʻatasi ai ma le faʻamalosi maualuga, o lo latou fausaga mai luga i totonu o le Soxhlet tempered granular, o loʻo i ai le maualuga o le bremsstrahlability, ae o le uʻamea ma le faʻamalosi maualalo o loʻo i ai le ferrite flaccid i lona fatu, lea e maualalo le bremsstrahlability.
(mai duan168.com)


Taimi meli: Tes-24-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai: