Su'esu'ega lelei i totonu ole fa'ameamea uamea

Ona o le stainlessfa'amea uameae masani ona faʻaaogaina i le tulaga autu o le masini, o lea o le tulaga i totonu o le stainlessfa'amea uameae taua tele.Ona o le tulaga totonu o stainlessfa'amea uameae le mafai ona faʻataʻitaʻiina i auala faʻapitoa, o lea e faʻaaoga ai suʻesuʻega faʻapitoa faʻapitoa ma vailaʻau e suʻe ai.

https://www.shdhforging.com/socket-weld-forged-flage.html

Muamua, o mea faʻainisinia o faʻamaʻi
O mea tau masini ofa'ailogae fuafuaina e tusa ai ma manaoga o oloa.O metotia o su'ega ua vaevaeina i su'ega ma'a'a, su'ega tensile, su'ega a'afiaga ma su'ega vaivai.
1. Su'ega ma'a'a
Ma'a'a o le deformation tete'e o mea i luga, o se faasino igoa e fua mea uamea malu malo.Ma'a'a ma isi mea fa'ainisinia ei ai so'otaga fa'alotoifale, o lea la, o isi mea fa'ainisinia o mea e mafai ona fa'atatauina i le tau ma'a'a.Su'ega maaa e le mana'omia le saunia o fa'ata'ita'iga fa'apitoa, e le fa'aleagaina fo'i le fa'ata'ita'iga, o lea la o le su'ega ma'a'a e masani ona fa'aaogaina i le gaosiga o se metotia su'ega meatotino fa'ainisinia.
E masani ona fa'aaoga metotia su'ega ma'a'a ma fa'atauga eseese o: Brinell ma'a'a (HB), Rockwell ma'a'a (HRC), Vickers ma'a'a (HV), Shore ma'a'a (HS), ma le su'ega ma'a'a tutusa.
2. Su'ega Tensile
E ala i le faʻaaogaina o le mamafa o le mamafa i le faʻataʻitaʻiga o se foliga patino e le masini faʻapipiʻi, o le faʻatusatusaina o le mamafa o le elongation, o le tuʻuina atu, malosi faʻamalosi, faʻalauteleina ma le faʻaitiitia o le vaega o mea uamea e fuaina.
3. Su'ega a'afiaga
O le malosi o le a'afiaga o le uamea na maua mai i le fa'aogaina o le pendulum maualuga e a'afia ai le fa'ata'ita'iga i le notch.
4. Su'ega vaivai
Ole tapula'a vaivai ma le malosi vaivai ole u'amea e mafai ona fuaina pe a mae'a fa'aoso fa'aauau pe fesuia'i.
Lua, su'esu'ega e le fa'aleagaina o le fa'againa
O su'ega le fa'aleagaina e mafai ona vaevaeina i su'ega leitio, su'ega ultrasonic, su'ega fa'amaneta, su'ega su'ega ma su'ega eddy i le taimi nei.E masani ona faʻaaogaina faʻamalosi i suʻega ultrasonic ma suʻega maneta.
1. Su'esu'ega Ultrasonic
O le galu Ultrasonic (o le tele o taimi e sili atu nai lo le 20000Hz) o le a atagia ma faʻafefe i luga o le faʻaogaina o mea eseese.O le mea lea, afai o loʻo i ai ni faaletonu o mea eseese i mea mautu, o le a faʻatupuina le faʻataʻitaʻiga o galu ma le attenuation.O le iai o fa'aletonu e mafai ona fa'amasinoina e ala i fa'ailoga o le galu.
Mo lapopoa ma feololofa'ailoga, o suʻega ultrasonic o se tasi lea o auala taua o suʻega e le faʻaleagaina.
2. Su'esu'ega o vaega maneta
O fa'aletonu e pei o ta'e, pores ma mea e le fa'ameamea i luga ma lata ane i luga o le fa'ameamea e mafai ona su'esu'eina e ala i le su'esu'eina o vaega fa'amaneta.Ona o ana meafaigaluega faigofie, faʻaogaina faigofie ma le maualuga o le lagona, o lenei metotia e masani ona faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi ai mea laiti ma feololo laʻititi e gaosia i le tele.
Tolu, maualalo le malosi ma su'ega gau
O le suʻesuʻeina o le mana maualalo o le faʻataʻitaʻiga lea pe a maeʻa se aofaʻi o gaioiga, ona faʻatasi ai lea ma le mata le lava i le 10 ~ 30 taimi le tioata faʻalautele e siaki ai le faʻataʻitaʻiga, ina ia maua ai le faaletonu o faʻamaʻi uamea.Fa'asa'o, dendrite, tatala, naphthalene, ma'a gau ma isi fa'aletonu e mafai ona su'esu'eina e ala i le tipiina o fa'ata'ita'iga wafer ma fa'ama'i fa'ama'i.Ina ia mafai ona iloa le vavaeeseina, aemaise lava le tufatufa le tutusa o le sulfide, o loʻo faʻaaogaina le auala lolomi sulfur.
Fa, su'esu'ega maualuga
O fa'ameamea u'amea o le a faia i totonu o se fa'ata'ita'iga fa'apitoa i lalo o se microscope e siaki ai fa'ama'i totonu (po'o gau) i luga o le tulaga o le fa'alapotopotoga po'o fa'aletonu microscopic.O le fausaga i totonu ma faʻapipiʻi tufatufaina o le faʻamalosi e mafai ona siakiina e ala i le tipiina o le faʻataʻitaʻiga umi.O fa'aletonu i luga e pei o le decarburization, fa'apalapala, carburized ma fa'ama'a'a e mafai ona su'esu'eina e ala i le tipiina o fa'ata'ita'iga fa'asaga.


Taimi meli: Ian-13-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: